Binnenkort

The Final Push 2015

Tussen 27 maart en 12 april 2015 worden de operaties Plunder, Varsity, ​Forrard On en Amherst nieuw leven in geblazen onder de naam "The Final Push". In 1945, 70 jaar geleden, luidden deze acties de  Bevrijding van Oost- en Noord Nederland in.Tijdens dit evenement leggen WWII legervoertuigen een route af van Groesbeek naar Groningen.
meer
>

Tip!

Culturele Stichting Gemeente Brummen

De Culturele Stichting Gemeente Brummen (hierna CS) stimuleert, initieert en faciliteert zo veel mogelijk de niet commerciële activiteiten op het gebied van cultuur in zo breed mogelijke zin binnen de gemeentegrenzen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Oosterbroek

Oosterbroek v.o.f. is opgericht in 1941 als hoefsmederij en is later overgegaan in een land-/tuinbouwmechanisatie en installatiebedrijf. Dat wil zeggen: verkoop en reparatie van tractoren, landbouwmachines en alles op het gebied van tuin- en parkmachines. Verder verzorgen wij uw bron met water (zuiverings)installatie voor eigen gebruik, veedrinkwater of beregening voor landbouw en tuin. Ook voor sproei-installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vragen of prijsopgaven.
meer 
>