Binnenkort

Sinterklaas-Pepernoten Express

Samen met Sinterklaas genieten van een reis over de Veluwe!Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn in november weer in ons land en dat gaat de VSM natuurlijk vieren. Naast het reizen met de stoomboot is Sinterklaas ook gek op onze stoomtreinen. Sinterklaas komt daarom met een heleboel Pieten naar Beekbergen om samen met jullie te genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet in één van onze luxe restauratierijtuigen.Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen maar gezellig pannenkoeken eten, hij neemt voor ieder kind ook nog een verrassing mee uit Spanje. En de Zwarte Pieten zullen tijdens de rit naar Eerbeek niet stilzitten!De Sinterklaas-Pepernoten-Express zal op zaterdag 22 en 29 november weer vertrekken vanaf het Museumstation Beekbergen. De vertrektijd is op 22 november rond 11.00 en 14.30 uur en op 29 november rond 13.30 vanaf het Museumstation Beekbergen. Reserveren is verplicht.
meer
>

Tip!

Uitgeverij Stedendriehoek B.V.

Nieuwsblad Stedendriehoek is een wekelijkse krant die huis aan huis verspreid wordt in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Sun Center Leuvenheim

Suncenter maakt dromen bereikbaar! Dankzij ons brede assortiment kun ook jij behoren tot “the happy few” met je eigen wellnessparadijs. Een Spa, Sauna, Infraroodcabine, fitness, zonneapparatuur en natuurlijk een zwembad. Hiervoor hoef je geen miljonair te zijn met grote hectares om je woning! Alle baden van Suncenter zijn geschikt om zelf te bouwen, en dat scheelt enorm in de kosten. Van kleine opzetbaden tot een professioneel  inbouwbad. Rond, ovaal, vierkant, langwerpig, alles kan. Droom je hier al jaren van, geef je wensen dan eens door, dan berekenen wij wat de kosten zullen zijn. Tevens zijn alle nodige producten voor een eigen bad bij ons verkrijgbaar. Een zwembad in je tuin kan tevens als dompelbad bij je (buiten)sauna fungeren. Er zijn diverse mogelijkheden om een sauna te plaatsen. Of je nu jong of oud bent, de sauna is er voor iedereen en voor elk budget, zo is er al een sauna vanaf € 1299,-! Daarnaast heeft Suncenter een website speciaal voor de fervente saunaganger; www.sauna-shop.nl. Op deze site vind je heerlijke saunaconcentraten, “lichaamsverwenners” zoals o.a bodybutter & douchegel en heerlijk geurtjes voor in de spa, dus allerlei accessoires om je wellnessruimte thuis nog leuker te maken! Werk je je liever eerst flink in het zweet, voor je gaat ontspannen ? Suncenter is dealer van Tunturi, Kettler, Bremshey, Flow Fitness & Horizon fitnessapparatuur en heeft een zeer uitgebreid assortiment “testklaar” staan! En als je je ontspannen voelt, hoort daar natuurlijk ook een mooi gezond tintje bij; Voor elke ruimte hebben wij een passende zonnehemel/bank. Al vanaf € 399! Het maakt dus niet uit in welk jaargetijde we leven, het is altijd de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Suncenter Leuvenheim. www.suncenter.nl   Je kunt ons vinden aan de doorgaande weg tussen Dieren en Zutphen: Arnhemsestraat 88 6974 AK Leuvenheim 0575-561000 Wij zijn geopend: Maandag 13.00 - 18.00 Dinsdag tm Vrijdag van 09.30 - 18.00 Zaterdag van 09.30 - 17.00 Hieronder alvast een aantal redenen om voor Suncenter Leuvenheim te kiezen! • uitgebreide showroom • persoonlijk advies  • Eigen bezorgservice  • Eigen montageteams • parkeren gratis en voor de deur • goede service en garantieregeling  • merkartikelen  • altijd de laatste trends in huis • juiste prijs-kwaliteitverhouding  • veel artikelen op voorraad.
meer 
>