Binnenkort

RUN&ROLL

Op 5 september om 09:00 voor slecht € 7,50 kunnen maximaal 15 hardlopers aansluiten voor een introductieles RUN&ROLL voor de beginnende en gevorderde hardloper die zijn of haar lichaam een soort ‘preventieve grote onderhoudsbeurt’ wil geven. RUN&ROLL, gegeven door de gecertificeerde BLACKROLL® Trainer Dorethea Bil, is een combinatie van een stevige trailrun van 1 uur in Nationaal Park Veluwezoom met aansluitend een Self-Myofascial- Release in de Windmill Lounge van Tennispark Beekhuizen om de circulatie in het bindweefsel te verbeteren. Te weinig lichaamsbeweging, langdurig in dezelfde houding zitten, slaaptekort, zeer langdurig en intensief sporten, medicijn gebruik, langdurig computerwerk, maar ook stress hebben allen invloed op het bindweefsel. GEVOLG: Afname van flexibiliteit, kleine zeurende pijntje, verminderde mobiliteit van een spier wat kan leiden tot overbelasting met uiteindelijk als resultaat een blessure. Wat kan ik van de RUN&ROLL verwachten? • verbetering van de algemene beweeglijkheid en de flexibiliteit; • verbetering van de kwaliteit en doorbloeding van de spieren; • verbetering van houding en voorkoming van opkomende blessures; • verwijdering van triggerpoints/knopen/verklevingen; • verbetering van coördinatie en stabiliteit in gewrichten; • verbetering van algemeen welbevinden en energieniveau. Startlocatie: parkeerplaats Tennispark Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99, 6881 AH Velp Opgave kan via de mail: info@start2trail.nl
meer
>

Tip!

Uitgeverij Stedendriehoek B.V.

Nieuwsblad Stedendriehoek is een wekelijkse krant die huis aan huis verspreid wordt in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Dick Wagenaar Uw Woningstoffeerder

Dick Wagenaar uw woningstoffeerder met meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van inrichten van woningen of kleine projecten.Bij mij kunt u terecht voor vloerbedekking,pvc,marmoleum,vinyl,laminaat,gordijnen,vouwgordijnen en binnenzonwering(rolgordijnen,horizontale jalouzieen,plisse`s ,duette`s,duorolgordijnen,lamellen).Ik kom bij u thuis compleet met stalen voor een advies op maat!!Op mijn website kunt u al mijn fabriekanten bezoeken en wat inspiratie opdoen,tevens kunt u mij een mail sturen via de website of bellen mag natuurlijk ook 06-10376093Vakmanschap,kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel.
meer 
>