Binnenkort

Der Wald verschlingt dich

Zes kunstenaars tonen hun werk in ‘Der Wald verschlingt dich’. Het bos speelt de hoofdrol in de meest ruime zin. De schilderijen, 3D-collages, foto’s, tekeningen en video-installaties geven vanuit diverse invalshoeken een kijk op het thema.
meer
>

Tip!

Uitgeverij Stedendriehoek B.V.

Nieuwsblad Stedendriehoek is een wekelijkse krant die huis aan huis verspreid wordt in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Cabe Service

Hier kunt u terecht voor reparatie ,onderhoud en APK van uw bedrijfsauto en of Camper.  Ook monteren wij diverse accessoires  in en op uw camper zoals zonnepanelen ,fietsen dragers ,luifels ,achteruit rij cameras , e.d Ook als u problemen heeft met uw  warm /koud water voor voorziening in uw camper kunnen wij dit voor u oplossen. Verder repareren we koelkasten ,kachel ,e.d die in uw camper zijn ingebouwd.Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een bedrijfsauto : bus  ,of bakwagen met laadklep.Ook hebben een 2 persoons buscamper in de verhuur.Belt u gerust voor meer informatie.   0313-659006of kijk op onze site  www.cabe-service.nl
meer 
>