Binnenkort

De Wijde Wereld: eindvoorstelling Muzehof

Tijd voor avontuur! Trek de wijde wereld in en maak van alles mee. Tijdens deze voorstelling komen we in vreemde, soms onherbergzame oorden terecht, we verdwalen, worden verliefd... Onder leiding van de docenten verzorgen de leerlingen de totale voorstelling: van de muziek en dans tot en met de decors en de theatrale omlijsting. Gegevens: Eindvoorstelling 'De Wijde Wereld' zaterdag 4 juli om 14.00 uur en 19.00 uur Hanzehof BührmannUbbens-zaal Kaarten te koop vanaf 22 juni bij de receptie van de Muzehof in Zutphen (1e verdieping) kaarten € 10,- kinderen t/m 11 jaar € 6,- Meer info: http://www.muzehof.nl/agenda/einduitvoering
meer
>

Tip!

Uitgeverij Stedendriehoek B.V.

Nieuwsblad Stedendriehoek is een wekelijkse krant die huis aan huis verspreid wordt in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Oosterbroek

Oosterbroek v.o.f. is opgericht in 1941 als hoefsmederij en is later overgegaan in een land-/tuinbouwmechanisatie en installatiebedrijf. Dat wil zeggen: verkoop en reparatie van tractoren, landbouwmachines en alles op het gebied van tuin- en parkmachines. Verder verzorgen wij uw bron met water (zuiverings)installatie voor eigen gebruik, veedrinkwater of beregening voor landbouw en tuin. Ook voor sproei-installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vragen of prijsopgaven.
meer 
>