Binnenkort

Ground Zero

Duister, puur en hard. Het wordt weer hakken, beuken en zagen op Ground Zero Festival 2016! Jij kan samen met de vetste artiesten een nacht lang volledig de tent afbreken en het rubber onder je schoenen vandaan stampen. Dwalen door de bossen, rondjes lopen en met 200 BPM door de geluidsbarrière, dat is Ground Zero!Meer over dit evenement lees je op de website van VVV Voorst.
meer
>

Tip!

Uitgeverij Stedendriehoek B.V.

Nieuwsblad Stedendriehoek is een wekelijkse krant die huis aan huis verspreid wordt in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Koller Installatietechnieken BV

Het vertrouwde adres voor het vervangen van Uw bestaande cv ketel, HR combi ketel, gashaard, radiator(en), dakgoten (zink, koper), dakbedekking (bitumen, zink, koper). Het upgraden van bestaande  badkamer alsmede het aanbrengen van mindervalide sanitair,. Of U wilt een complete cv -installatie, vloerverwarming, water of gasinstallatie,mechanische ventilatie of duurzame energie dan bent U bij Koller Installatietechnieken op het goede adres. Tevens het vertrouwde adres voor het laten onderhouden van Uw gasgestookte toestellen, of overige installatiewerkzaamheden.
meer 
>