Binnenkort

Retourtje Frommermann: a tribute to the Comedian Harmonists

In dit concert gaan de heren terug naar hun roots, de muziek van de Duitse groep the Comedian Harmonists die tussen 1927 en 1934 veel succes had. Harry Frommermann was artistiek leider van de groep. Hun muziek werd door het Nazi-regime als “entartet” bestempeld en werd verboden waardoor drie leden van de groep naar de VS moesten vluchten. Ondanks het verhaal een vrolijk concert vol met nostalgie, theater en sfeervolle muziek uit het interbellum. Maar niet vrijblijvend.
meer
>

Tip!

Culturele Stichting Gemeente Brummen

De Culturele Stichting Gemeente Brummen (hierna CS) stimuleert, initieert en faciliteert zo veel mogelijk de niet commerciële activiteiten op het gebied van cultuur in zo breed mogelijke zin binnen de gemeentegrenzen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Kleinbouwspecialist Veldhuis

Welkom bij Kleinbouw Specialist Veldhuis. Kleinbouwspecialist Veldhuis is een bouwbedrijf met ruim 30 jaar aan ervaring op het gebied van verbouwen, onderhoud, renovatie en restauratie. Voor bovenstaande zaken bent u bij Kleinbouwspecialist Veldhuis aan het juiste adres. Zij helpen u graag verder. Kleinbouwspecialist is een klantgericht bouwbedrijf. De diensten die Kleinbouwspecialist Veldhuis u levert zijn onder andere: Timmerwerk, stelkozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen. Maar ook stalen kozijnen en kunstof kozijnen. Naast kozijnen doet Kleinbouwspecialist Veldhuis ook binnendeuren, dakvensters, lichtkoepels, lichtkappen, luiken, ramen en kapellen. Installatie, sanitair en electrawerk behoort ook tot de diensten van Kleinbouwspecialist Veldhuis. Daarnaast leveren zij ook de volgende diensten bij Kleinbouwspecialist Veldhuis: metselwerk, tegelwerk,stucwerk, garage- en bedrijfsbuitendeuren, binnenwanden, hang- en sluitwerk, vaste trappen en beweegbare trappen. Maar ook tegelwerken, systeemplafonds, systeemwanden en afbouw timmerwerk. voor meer informatie over Kleinbouwspecialist Veldhuis . Frans Veldhuis Emperweg 38, 7399AH Empe Tel: 06-40504767 Fax: 0575-502373 Info@kleinbouwspecialist.nl www.kleinbouwspecialist.nl
meer 
>