Binnenkort

Midwinter Marathon

In de prachtige bebossing rondom Apeldoorn vindt ook dit jaar de Midwinter Marathon plaats. Al sinds 1947 een traditie die nog geen editie heeft overgeslagen.Op en rondom het parcours kunt u ook als bezoeker genieten van het evenement. Kom ook uw vrienden en familie aanmoedigen!Ook leuk om te doen is er een dagje uit van maken. Tegelijkertijd met de marathon is het namelijk koopzondag in Apeldoorn en ook een bezoekje aan Paleis Het Loo maakt uw dagje uit compleet.
meer
>

Tip!

Culturele Stichting Gemeente Brummen

De Culturele Stichting Gemeente Brummen (hierna CS) stimuleert, initieert en faciliteert zo veel mogelijk de niet commerciële activiteiten op het gebied van cultuur in zo breed mogelijke zin binnen de gemeentegrenzen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Haldo Bouwmaterialen

                                                              Uw bouwmaterialen online snel en makkelijk te bestellen via onze webshop.Wij bedienen ook graag de particulieren klant.
meer 
>