Binnenkort

De vrij slag door Zutphen

De Vrije Slag Door Zutphen is een jaarlijks zwem-evenement op de derde zaterdag van augustus. Enkele honderden zwemmers slaan hun slag door de Zutphense Berkel. De Vrije Slag Door Zutphen is een prestatietocht, en dus geen wedstrijd. Zwemmers spreken van een gezellig evenement en vinden het fantastisch dat minder ervaren en fanatieke zwemmers gezamenlijk in het water liggen. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden variërend van 250 tot 3000 meter. Zowel fanatieke sporters als hele gezinnen kunnen meedoen. Sportief genieten van de fantastische sfeer en heerlijk een stuk zwemmen; dáár gaat het om bij deze open water tocht.Tijd: 12.00-15.00 uur.
meer
>

Tip!

Culturele Stichting Gemeente Brummen

De Culturele Stichting Gemeente Brummen (hierna CS) stimuleert, initieert en faciliteert zo veel mogelijk de niet commerciële activiteiten op het gebied van cultuur in zo breed mogelijke zin binnen de gemeentegrenzen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Varego Elektrotechniek

Varego Elektrotechniek is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf dat zich o.a. bezig houdt met de volgende werkzaamheden: aanleg en onderhoud van de elektrische installatie in woningen, bedrijfspanden en industrie; aanleg en onderhoud aan alarm- en beveiligingsinstallaties; installeren van laadpalen voor elektrische auto's; installeren van zonnepanelen en verzorgen van bijbehorende subsidietrajecten; duurzame technieken zoals led-verlichting; aanleg en onderhoud van data-installaties; aanleg en onderhoud van licht- en krachtinstallaties. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en VCA-gecertificeerd.De kracht van Varego zit in een flexibele, meedenkende houding en technische vakmensen die u helpen naar de best passende oplossing voor uw vraag en/of probleem.Voor storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0313-652892.elektro, zonnepanelen, led verlichting, laadpalen, meterkasten, krachtinstallatie, lichtinstallatie, installatie, onderhoud, alarmsysteem, beveiligingssysteem, nieuwbouw, verbouw, storing,
meer 
>