Binnenkort

Kinderactiviteit 'Maak er een potje van'

Kinderactiviteit in de herfstvakantie: "Maak er een potje van" i.s.m. Bibliotheek Hoeksche Waard en Stichting Archeologie Hoeksche Waard (SAH).Medewerkers van Stichting Archeologie Hoeksche Waard (SAH) komen met een krat vol archeologische scherven, waarvan de kinderen een potje, bordje of kommetje kunnen maken. In diverse boeken die ter inzage liggen, kunnen zij van alles over archeologie vinden. SAH richt ook een zogenaamde 'scherventafel' in en de kinderen mogen na afloop een scherf uitzoeken!Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur.Kaartjes zijn te koop bij Bibliotheek Hoeksche Waard. Maximaal 10 kinderen.
meer
>

Tip!

InDordrecht.nl

Je zoekt iets in Dordrecht? InDordrecht.nl is het portaal naar alle belangrijke websites m.b.t. de gemeente Dordrecht.
meer
>

Over de gemeente Dordrecht

Dordrecht is met zijn ongeveer 119.000 inwoners de vierde stad van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt. Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de grote zes steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden. Belangrijke bezienswaardigheden in Dordrecht zijn in de eerste plaats de rivierkade bij de Groothoofdspoort, verder de Grote Kerk met zijn markante, onvoltooide toren en - ongebruikelijk in Holland - zijn stenen overwelving. Op het gebied van cultuur heeft Dordrecht een rijke geschiedenis en veel te bieden. De grootste groene trekpleister is het Nationaal Park De Biesbosch waarvan een groot deel ligt op Dordts grondgebied.
meer
>

De ondernemer

Used Products Dordrecht

INKOOP - VERKOOP - TERUGKOOP Used products - benutzte produkte - produits utilizes - prodotti usati - productos usados   www.usedproductsdordrecht.nl        
meer 
>