Binnenkort

Prentenboekjesfestival: Gonnie en vriendjes (2+)

Jeugdtheatervoorstelling. Een Peuterfestivaldag met voorstellingen voor de allerkleinsten vanaf 9.30 uur. Tijdens Het Prentenboekjes Festival kunnen peuters en kleuters bekende figuren uit vele prachtige prentenboeken ontmoeten. Voor en na de diverse voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de Prentenboekenstad maar ook zelf aan de slag, zoals bij het Kleurfeest. Een onvergetelijke belevenis! Zoek alle voorstellingen op het trefwoord Prentenboekjesfestival. Gonnie en vriendjes is een vrolijke muzikale voorstelling, waarin de acht grappige gansjes één voor één komen langsgewaggeld!
meer
>

Tip!

InDordrecht.nl

Je zoekt iets in Dordrecht? InDordrecht.nl is het portaal naar alle belangrijke websites m.b.t. de gemeente Dordrecht.
meer
>

Over de gemeente Dordrecht

Dordrecht is met zijn ongeveer 119.000 inwoners de vierde stad van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt. Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de grote zes steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden. Belangrijke bezienswaardigheden in Dordrecht zijn in de eerste plaats de rivierkade bij de Groothoofdspoort, verder de Grote Kerk met zijn markante, onvoltooide toren en - ongebruikelijk in Holland - zijn stenen overwelving. Op het gebied van cultuur heeft Dordrecht een rijke geschiedenis en veel te bieden. De grootste groene trekpleister is het Nationaal Park De Biesbosch waarvan een groot deel ligt op Dordts grondgebied.
meer
>

De ondernemer

Hippisch Centrum Dordrecht

Bij Hippisch Centrum Dordrecht ben je natuurlijk aan het juiste adres als je lekker wilt gaan paardrijden of als je jouw paard/pony bij ons wilt stallen. Daarnaast organiseren wij ook veel leuke activiteiten, voor jong en oud, manege ruiter of pensionklant.Wilt u alleen een bezoekje brengen aan onze horeca dan kan dit natuurlijk ook vanaf ons ruime terras geniet u mee van een stukje rust.Neem eens een kijkje op onze website www.hippischcentrumdordrecht.nl of voor onze catering afdeling www.hcdcatering.nl
meer 
>