Binnenkort

Waterskiën of wakeboarden voor kinderen

Elke woensdag van 14:00 tot 18:00 uur (23 juli tot 20 augustus) verzorgt El Thoro Events speciaal voor kinderen tot 16 jaar waterskiën of wakeboarden op de Kagerplassen. Ervaren instructeurs geven uw kind goed les zodat zij de sport snel aanleren. Volg een les waterskiën/wakeboarden bij ons op deze speciale middagen en ervaar hoe leuk deze sport is! Alle benodigde materialen zijn inbegrepen. Denk aan een wetsuit, zwemvest, ski’s, wakeboard etc.   Kosten normaal € 40, nu tijdelijk voor € 27,50 per kind. Wij werken vanuit Restaurant Kaagzicht, Huigsloterdijk 390, 2158 LR Buitenkaag. Voor deelname verzoeken wij u een e-mail sturen naar info@elthoro.nl of te bellen naar 071 88 977 70. Dit zomerse uitje mag uw kind niet missen! 
meer
>

Tip!

Dutch Valley Festival 2014

Het grootste muziekfestival met het beste van Nederlandse bodem! Behalve Jan Smit en Gerard Joling zullen ook Ilse DeLange, Di-rect, Niels Geusebroek & band, The Opposites, Fajah Lourens, Mooi Wark en Geza Weisz hun opwachting maken in de Valley.
meer
>

Over de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude ligt in de Nederlandse provincie Noord-Holland, met een oppervlakte van 2086 hectare en ongeveer 5.000 inwoners. Het gebied is een plattelandsgemeente in de verstedelijkte Randstad. De aanleg van het recreatiegebied Spaarnwoude heeft de gemeente van een vooral agrarische gemeenschap veranderd in een plek waar veel toeristen komen. Daarnaast bestaat er bedrijvigheid in de gemeente. De industriegebieden van Halfweg en Spaarndam zijn zodanig in grootte toegenomen dat zij niet meer in een kenschets van de gemeente mogen ontbreken.De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is ontstaan op 8 september 1857 door samenvoeging van de gemeenten Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
meer
>