Binnenkort

Haarlem Culinair

Één van de meest vooraanstaande culinaire evenementen in Nederland is toch wel Haarlem Culinair dat ieder jaar weer een verwennerij van uw smaakpapillen betekent.Tijdens Haarlem Culinair wordt dan ook groots uitgepakt op de Grote Markt en treft u restaurants uit de hele stad die u een voorproefje geven van hun kunnen. Van de Jopenkerk tot De Karmeliet zijn tussen de diverse stands te vinden.Behalve smaakvol is het evenement ook ieder jaar muziekvol met de optredens van een diversiteit aan artiesten.
meer
>

Tip!

Dutch Valley Festival 2014

Het grootste muziekfestival met het beste van Nederlandse bodem! Behalve Jan Smit en Gerard Joling zullen ook Ilse DeLange, Di-rect, Niels Geusebroek & band, The Opposites, Fajah Lourens, Mooi Wark en Geza Weisz hun opwachting maken in de Valley.
meer
>

Over de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude ligt in de Nederlandse provincie Noord-Holland, met een oppervlakte van 2086 hectare en ongeveer 5.000 inwoners. Het gebied is een plattelandsgemeente in de verstedelijkte Randstad. De aanleg van het recreatiegebied Spaarnwoude heeft de gemeente van een vooral agrarische gemeenschap veranderd in een plek waar veel toeristen komen. Daarnaast bestaat er bedrijvigheid in de gemeente. De industriegebieden van Halfweg en Spaarndam zijn zodanig in grootte toegenomen dat zij niet meer in een kenschets van de gemeente mogen ontbreken.De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is ontstaan op 8 september 1857 door samenvoeging van de gemeenten Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
meer
>