Binnenkort

Het leukste Sinterklaasfeest van het jaar!

Het leukste Sinterklaasfeest van het Jaar! Met Ron Boszhard & Sinterklaas “ WE DOEN ALLEEN AAN SINTERKLAAS” Een gezellige sinterklaasshow voor het hele gezin! Sinterklaas is verdwenen, en samen met Presentator Ron Boszhard gaan de kinderen op zoek naar de chocoladeletters die het antwoord moeten geven op de vraag “ waar is Sinterklaas”? Een show met zang, dans, pieten en natuurlijk Sinterklaas! Kom je ook?Datum: 29 november in Nemo, Amsterdam 14:00 t/m 16:00 uur Tickets €29,50 p.p (inclusief entree Nemo t.w.v. 15,00 euro) Voor de kinderen inclusief, entree Nemo voor de gehele dag, Sinterklaas show, Meet & Greet met Sinterklaas, een leuke verrassing, consumptie en wat lekkers! Voor volwassenen inclusief, entree Nemo voor de gehele dag, Sinterklaas show en een heerlijk bakje koffie of thee en wat lekkers!
meer
>

Tip!

Oneindig Noord-Holland

Oneindig Noord-Holland is een alsmaar groeiend platform van verhalen over het rijke verleden van Noord-Holland. Geschreven verhalen, maar ook beelden, video's en geluidsfragmenten. Oneindig Noord-Holland verbindt verhalen achter gebeurtenissen in de geschiedenis, mensen, plekken en monumenten, met collecties van musea, archieven en culturele instellingen. Oneindig Noord-Holland brengt het rijke verleden van Noord-Holland tot leven en slaat een brug tussen vroeger en nu.
meer
>

Over de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is een groene gemeente en ligt tussen de twee grote steden, Haarlem en Amsterdam in. Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude heeft drie woonkernen, te weten: Halfweg, Haarlemmerliede en Spaarndam. Het gemeentehuis staat in Halfweg. De gemeente heeft een oppervlakte van 2086 hectare en ongeveer 5.500 inwoners.

Het recreatiegebied Spaarnwoude ligt voor een belangrijk deel in de gemeente en biedt vele mogelijkheden tot ontspanning. De inwoners van de aangrenzende gemeenten komen graag naar Haarlemmerliede en Spaarnwoude om te wandelen, fietsen, skeeleren, golfen, varen en genieten van de mooie natuur. Naast het vele groen dat de gemeente rijk is, vindt er ook veel bedrijvigheid plaats. Het grootste voorbeeld is naast het gemeentehuis te vinden.
Het dorpsgezicht van Halfweg wordt gedomineerd door de silo’s van de voormalige suikerfabriek, waar we de ontwikkeling zien van SugarCity. Met de ontwikkeling van SugarCity en het bedrijventerrein het Polanenpark zal het bedrijvenaanbod in de gemeente fors uitbreiden.

Ook de ligging in de nabijheid van Schiphol is gunstig voor ondernemers. Via de A9 en de N200 is de gemeente over de weg goed bereikbaar. Met de komst van het station Halfweg-Zwanenburg is de bereikbaarheid via het spoor enorm verbeterd. 
meer
>