Binnenkort

Dromenvanger maken

Kom een DROMENVANGER maken!! Toegankelijk voor iedereen van 5-100 jaar Wanneer: maandag 30-11 van 14-15.30 door: Inspiratieveranda.nl In ontspannen sfeer. Met bloemen, kralen, veertjes, draad..... Waar: lunchroom de Rode Beuk incl: Materiaal, inspiratie, gezelligheid excl: consumpties E15.- pp (voor medewerkers de Rode Beuk slechts E12,50) opgeven en betalen bij de rode Beuk of via dee4kids72@gmail.com info: www. inspiratieveranda.nl Openingstijden Op maandag 30 november 2015 - 14:00 tot en met 15:30 uur.
meer
>

Tip!

Elke zondagmiddag live-muziek in 't Schallemaaj

Nieuw cultuurpodium in Ossenisse: ’t Schallemaaj, onder andere elke zondag 15.00 uur live-muziek, gratis entree.
meer
>

Over de gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland met ruim 27.500 inwoners die, na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003, het hele oosten van Zeeuws-Vlaanderen beslaat. Centraal in de gemeente Hulst ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit. De 3,5 km lange stadswallen welke zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog, zijn recent volledig gerestaureerd. Men kan op verschillende niveaus de vesting in ca. 1 uur helemaal rond wandelen, waarbij men van de mooiste uitzichten kan genieten. Samen met de prachtige stadsgracht geven ze Hulst het unieke cachet van een historische vestingstad.
meer
>

De ondernemer

Restaurant-Lounge L' Ami

Restaurant-Lounge L'amiUw gastheren streven er beide naar om een gastvrije ambiance te cre√ęren waarbij het genieten van lekker eten, en een lekker drankje op de eerste plaats staan.U kunt genieten van een kopje koffie met appeltaart of een lekker Belgisch biertje op ons terras, uitkijkend over het water van de Kreek. Of kom heerlijk dineren in ons restaurant, de gerechten zijn toegankelijk, evenals de prijzen. Zo hebben we onder andere heerlijk rundvlees, de lekkerste visgerechten en tal van creatieve grillgerechten.
meer 
>