Binnenkort

Oktoberfeest XXL

De 15de editie van het Oktoberfeest, ooit begonnen als klein 'dorpsfeestje' zet dit jaar de top van de Nederlandstalige muziekindustrie op de bühne. Met live optredens van o.a. Frans Duijts, Wolter Kroes en Django Wagner! Verder wordt de avond ingevuld door een aantal spetterende optredens van de Zeeuwse band 'Dubbel D de Dijk'. De avond zal gepresenteerd worden door Jan Smit die tevens ook als Dj een aantal geweldige optredens zal geven om een unieke apres ski sfeer te creëren. De programmering en hoe tickets besteld kunnen worden is terug te vinden op: Website: www.paerehat.nl Openingstijden Op zaterdag 10 oktober 2015
meer
>

Tip!

Buurtvereniging Den Dulleart

De buurtvereniging, die al meer dan 45 jaar bestaat, organiseert diverse activiteiten voor alle leeftijden.
meer
>

Over de gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland met ruim 27.500 inwoners die, na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003, het hele oosten van Zeeuws-Vlaanderen beslaat. Centraal in de gemeente Hulst ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit. De 3,5 km lange stadswallen welke zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog, zijn recent volledig gerestaureerd. Men kan op verschillende niveaus de vesting in ca. 1 uur helemaal rond wandelen, waarbij men van de mooiste uitzichten kan genieten. Samen met de prachtige stadsgracht geven ze Hulst het unieke cachet van een historische vestingstad.
meer
>

De ondernemer

Joe & Mie Kinder/tienermode

Kinder-en tienerkleding voor de regio Terneuzen, Axel, Zaamslag, Hulst, Oostburg, Sluis en Breskens. Super hippe en stoere kinder-en tienerkleding in de maten 86/92 tot en met 182/188. Merken o.a. Blue Rebel, Quapi, Tumble 'n dry, Hound, Cars, Be a diva, Cost:bart, Retour, Flo, Jake Fischer, Moodstreet, Indian Blue Jeans, Grunt en Bomba boys.!
meer 
>