Binnenkort

LOS Muziektheater met voorstelling 'Total LOS'

In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS! De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om fl ink wat deuken op te lopen. Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen. Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. In 2010 debuteerden ze met hun voorstelling Lijf On Stage. Sinds september 2012 speelden ze met veel succes hun tweede voorstelling FCKD in de theaters van Nederland. LOS werd uitgeroepen door VARA HumorTV tot Meest Veelbelovend Talent. Pers over LOS: “Satirisch cabaret (...) Heerlijk provocerend, pikant en stout, grenzen opzoeken, maar die niet overschrijden en dat alles met een fl inke dosis heerlijke humor (...) Een absolute aanrader!” Peter de Neef (Theaters aan Zee): Deze knotsgekke bijzonder muzikale meiden timmeren nu al een paar jaar fl ink aan de weg. Het afgelopen seizoen zetten de dames een vol Dorpshuis in Renesse compleet op zijn kop. Speciaal voor liefhebbers van populaire muziek en absurdistische humor! Openingstijden Op vrijdag 24 oktober 2014 - 20:15 tot en met 22:15 uur.
meer
>

Tip!

Museum De Vier Ambachten

Museum De Vier Ambachten is gevestigd in een zogenaamd voormalig refugium (vluchthuis). Het heeft klederdrachten, vlasstal, klompenmakersstal, travaille, allerlei oude werktuigen gebruikt in de landbouw en archeologische voorwerpen in haar collectie. Haar hoofdthema's zijn: Reynaert de Vos, Vesting Hulst en Cisterziencers.
meer
>

Over de gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland met ruim 27.500 inwoners die, na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003, het hele oosten van Zeeuws-Vlaanderen beslaat. Centraal in de gemeente Hulst ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit. De 3,5 km lange stadswallen welke zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog, zijn recent volledig gerestaureerd. Men kan op verschillende niveaus de vesting in ca. 1 uur helemaal rond wandelen, waarbij men van de mooiste uitzichten kan genieten. Samen met de prachtige stadsgracht geven ze Hulst het unieke cachet van een historische vestingstad.
meer
>