Binnenkort

Boeliepop 2015

Boeliepop wordt voor de 6e keer georganiseerd door carnavalsvereniging de Boelies. De locatie van het evenement is het vrachtwagenterrein aan de kruising van de Groenendijk en de Walsoordensestraat te Kloosterzande (bij het viaduct) 's Middags, vanaf 14.00 uur zijn er allerlei activiteiten voor de basisschooljeugd te doen, zoals een springkussen, minidisco, knutselen, schminken, clowns enz 's Avonds vanaf 20.00 uur is er Boeliepop met live optredens van de bands Flip 5 en Bakkeliet (winnaar van The Clash of the Cover Bands 2014). Ook dj Herr is van de partij. Openingstijden Op zaterdag 1 augustus 2015 - 14:00 tot en met 01:00 uur.
meer
>

Tip!

Museum De Vier Ambachten

Museum De Vier Ambachten is gevestigd in een zogenaamd voormalig refugium (vluchthuis). Het heeft klederdrachten, vlasstal, klompenmakersstal, travaille, allerlei oude werktuigen gebruikt in de landbouw en archeologische voorwerpen in haar collectie. Haar hoofdthema's zijn: Reynaert de Vos, Vesting Hulst en Cisterziencers.
meer
>

Over de gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland met ruim 27.500 inwoners die, na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003, het hele oosten van Zeeuws-Vlaanderen beslaat. Centraal in de gemeente Hulst ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit. De 3,5 km lange stadswallen welke zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog, zijn recent volledig gerestaureerd. Men kan op verschillende niveaus de vesting in ca. 1 uur helemaal rond wandelen, waarbij men van de mooiste uitzichten kan genieten. Samen met de prachtige stadsgracht geven ze Hulst het unieke cachet van een historische vestingstad.
meer
>

De ondernemer

Rots-Vast Groep Middelburg

Rots-Vast al 25 jaar uw betrouwbaar partner op gebied van verhuur en beheer van onroerend goed.   Rots-Vast heeft het grootste huurwoningen aanbod in Nederland. Met meer dan 30 vestigingen door het hele land helpen meer dan 120 enthousiaste en ervaren verhuurspecialisten u met het vinden van uw droomwoning. Deze verhuurspecialisten kennen elke woning, verhuurder en buurt van A tot Z. En zijn daarbij ook continu op zoek naar nieuwe huurwoningen voor u! Doordat wij GEEN WACHTLIJSTEN hebben kunt u zeer snel resultaat boeken. U kunt tevens onbeperkt bezichtigen totdat u uw ideale woning gevonden heeft.   Waarom kiezen voor Rots-Vast: Rots-Vast helpt u graag bij het zoeken naar uw ideale woning Wij zijn betrouwbare partner Rots-Vast kent geen wachtlijsten Zoek uitgebreid in ons actuele woonaanbod Toegang tot alle woningen, met foto's en complete omschrijving Direct onbeperkt bezichtigen; rijd mee in een van onze herkenbare Twingo‚Äôs Kijk nu voor het grootste huurwoningen aanbod in Nederland op onze website! Zie link onderin Voor meer informatie over de bovenstaande aanbiedingen neem contact op met Rots-Vast Middelburg. Tel: 0118-611412 e-mail: info@middelburg-rotsvast.nl Openingstijden van de vestiging: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 Kijk nu voor het grootste huurwoningen aanbod in Nederland op onze website!    WWW.ROTSVAST.NL  
meer 
>