Binnenkort

Culitruck

Eten en drinken is olie voor de vriendschap, dus kom met je vrienden naar de 1e editie van het CuliTruck Festival! Het Oranje Bolwerk in Hulst is twee dagen lang één groot openlucht restaurant, waar je kunt eten, drinken, genieten van muziek en relaxen met je vrienden. www.culitruck.nl Openingstijden Van zaterdag 28 mei 2016 tot en met zondag 29 mei 2016 - zaterdag 11:00 tot en met 23:59 uur. - zondag 13:00 tot en met 20:30 uur.
meer
>

Tip!

Museum De Vier Ambachten

Museum De Vier Ambachten is gevestigd in een zogenaamd voormalig refugium (vluchthuis). Het heeft klederdrachten, vlasstal, klompenmakersstal, travaille, allerlei oude werktuigen gebruikt in de landbouw en archeologische voorwerpen in haar collectie. Haar hoofdthema's zijn: Reynaert de Vos, Vesting Hulst en Cisterziencers.
meer
>

Over de gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland met ruim 27.500 inwoners die, na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003, het hele oosten van Zeeuws-Vlaanderen beslaat. Centraal in de gemeente Hulst ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit. De 3,5 km lange stadswallen welke zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog, zijn recent volledig gerestaureerd. Men kan op verschillende niveaus de vesting in ca. 1 uur helemaal rond wandelen, waarbij men van de mooiste uitzichten kan genieten. Samen met de prachtige stadsgracht geven ze Hulst het unieke cachet van een historische vestingstad.
meer
>

De ondernemer

Rots-Vast Groep Middelburg

Rotsvast verhuur & vastgoedbeheerRotsvast is al ruim 25 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen. Met meer dan 20 vestigingen en continue wisselende woningen op de website, die op korte termijn te huur zijn door heel Nederland, is Rotsvast toonaangevend in de markt.Alle medewerkers verhuren woningen, appartementen en kamers en spelen een rol bij het beheer. U heeft een uitgebreide keuze uit een divers aanbod van woningen, die u op korte termijn en meestal direct kunt huren.Wachtlijsten van soms jaren komen bij Rotsvast niet voor. De woningen zijn tijdelijk te huur, maar kunnen ook vaak voor langere termijn worden gehuurd. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.Bent u op zoek naar een huurwoning, neem dan nu dancontact met ons op!Direct een geschikte woning vinden? Bekijk dan onsactuele woningaanbod.Ook voor de verhuur en beheer van uw woning / vastgoed bent u bij ons aan het goede adres. Rotsvast adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning. Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning en indien u dit wenst, kan Rotsvast zowel het technisch beheer alsook het financieel-administratief beheer voor u uitvoeren.Bij Rotsvast stellen wij allen prijs op een langdurige relatie met huurders en verhuurders en wij zullen ons best doen om de beste deal voor de opdrachtgever te maken.Waarom kiezen voor Rotsvast: Rotsvast- Helpt u graag bij het zoeken naar uw ideale woning.- Wij zijn betrouwbare partner Rots-Vast kent geen wachtlijsten.- Zoek uitgebreid in ons actuele woonaanbod.- Toegang tot alle woningen, met foto's en complete omschrijving.- Direct onbeperkt bezichtigen; rijd mee in een van onze herkenbare Twingo's.Kijk nu voor het grootste huurwoningen aanbod in Nederland op onze website! Zie link onderin.Voor meer informatie over de bovenstaande aanbiedingen neem contact op met Rotsvast Middelburg.Tel: 0118-611412e-mail: info@middelburg-rotsvast.nlOpeningstijden van de vestiging:maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00Kijk nu voor het grootste huurwoningen aanbod in Nederland op onze website!    WWW.ROTSVAST.NL   
meer 
>