Binnenkort

Oktoberfeest XXL

De 15de editie van het Oktoberfeest, ooit begonnen als klein 'dorpsfeestje' zet dit jaar de top van de Nederlandstalige muziekindustrie op de bühne. Met live optredens van o.a. Frans Duijts, Wolter Kroes en Django Wagner! Verder wordt de avond ingevuld door een aantal spetterende optredens van de Zeeuwse band 'Dubbel D de Dijk'. De avond zal gepresenteerd worden door Jan Smit die tevens ook als Dj een aantal geweldige optredens zal geven om een unieke apres ski sfeer te creëren. De programmering en hoe tickets besteld kunnen worden is terug te vinden op: Website: www.paerehat.nl Openingstijden Op zaterdag 10 oktober 2015
meer
>

Tip!

De Scheldepost

De Scheldepost is reeds 68 jaar de beste en meest gelezen weekkrant van de gemeente Kapelle. Sinds 1945 is de krant onder de naam ‘de Scheldepost’ een bekende en gewaardeerde krant, en ontvangt iedere inwoner met plezier iedere woensdag deze weekkrant. Iedere week publiceert ook de gemeente Kapelle het gemeentenieuws in de Scheldepost.
meer
>

Over de gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle ademt de rust en de groene omgeving van een dorp en combineert dit met goede voorzieningen, die deels te vinden zijn in de nabijgelegen stad Goes. Kapelle, de bloesem van Zeeland ligt op Zuid-Beveland tussen de Oosterschelde en de Westerschelde en heeft als buurgemeenten Goes, Borsele en Reimerswaal. De kenmerkende fruitteeltpercelen geven de omgeving elk seizoen een sfeervol uiterlijk. De prachtige omgeving bestaat verder uit weilanden, boomgaarden, schorren en slikken. Kapelle telt vier kernen, die in 1970 door herindeling zijn ontstaan. Kapelle en Biezelinge vormen samen een dorpsgemeenschap maar hebben elk een eigen karakter. Het karakteristieke Wemeldinge ligt direct aan Nationaal park de Oosterschelde. Van heinde en verre komen duikers hier de onderwaterwereld verkennen, maar ook vanaf de dijk of de diverse strandjes is het goed toeven. Het landelijke Schore ligt aan de Westerschelde. Dit is de kleinste van de vier kernen.
meer
>