Binnenkort

★★★White Edition★★★ in Eetcafé Smerdiek

★★ Saturday July 23th ★★ Dresscode: White! ★★ Music: R&B, Hip Hop, House, Electric, Reggeaton, Hollands, Hardstyle ★★ No Tickets ★★ Delightful Cocktails ★★ Entrance: 21:00 – 02:00 ★★ Happy Hour: 22:00 – 23:00 ★★ Black Light Zaterdag 23 juli is er in “Eetcafe Smerdiek” een “White Edition” feest! Dit houdt in dat we graag jullie allemaal in witte kleding zien! Het blijft niet alleen bij jullie, want de hele Crew van “Eetcafe Smerdiek” gaat in witte kleding en de tent zelf wordt helemaal wit aangekleed! De avond is niet compleet met onze DJ’s: “Mitch”, “Tuan” en “Benji” die de hele tent voorziet van heerlijke mixjes en verzoek nummers! Eetcafé Smerdiek: Markt 46 4695CH Sint Maartensdijk Openingstijden Van zaterdag 23 juli 2016 tot en met zondag 24 juli 2016 - zaterdag 21:00 tot en met 00:00 uur. - zondag 00:00 tot en met 02:00 uur.
meer
>

Tip!

De Scheldepost

De Scheldepost is reeds 68 jaar de beste en meest gelezen weekkrant van de gemeente Kapelle. Sinds 1945 is de krant onder de naam ‘de Scheldepost’ een bekende en gewaardeerde krant, en ontvangt iedere inwoner met plezier iedere woensdag deze weekkrant. Iedere week publiceert ook de gemeente Kapelle het gemeentenieuws in de Scheldepost.
meer
>

Over de gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle ademt de rust en de groene omgeving van een dorp en combineert dit met goede voorzieningen, die deels te vinden zijn in de nabijgelegen stad Goes. Kapelle, de bloesem van Zeeland ligt op Zuid-Beveland tussen de Oosterschelde en de Westerschelde en heeft als buurgemeenten Goes, Borsele en Reimerswaal. De kenmerkende fruitteeltpercelen geven de omgeving elk seizoen een sfeervol uiterlijk. De prachtige omgeving bestaat verder uit weilanden, boomgaarden, schorren en slikken. Kapelle telt vier kernen, die in 1970 door herindeling zijn ontstaan. Kapelle en Biezelinge vormen samen een dorpsgemeenschap maar hebben elk een eigen karakter. Het karakteristieke Wemeldinge ligt direct aan Nationaal park de Oosterschelde. Van heinde en verre komen duikers hier de onderwaterwereld verkennen, maar ook vanaf de dijk of de diverse strandjes is het goed toeven. Het landelijke Schore ligt aan de Westerschelde. Dit is de kleinste van de vier kernen.
meer
>