Binnenkort

Top 2000 on The Road in 't Beest

De Top 2000 is een fenomeen dat iedereen in Nederland wel kent. Ieder jaar, tegen het einde van het jaar, zijn mensen druk met stemmen op hun favoriete nummers en barst er een strijd los tussen de beste nummers ooit gemaakt. Het repertoire van de coverbandsPitchLight en The Good, The Bad & Bart XL bestaat voor een groot gedeelte uit nummers van deze lijst en zodoende hebben beide bands het plan opgevat een Top 2000 avond op te zetten vol muziek en quizplezier. De Top 2000 ON THE ROADSHOW: 2 BANDS, 1 DJ èn een POPQUIZ: avondvullend entertainment dat je niet snel zult vergeten!   Openingstijden Op zaterdag 25 oktober 2014 - vanaf 20:30 uur.
meer
>

Tip!

De Scheldepost

De Scheldepost is reeds 68 jaar de beste en meest gelezen weekkrant van de gemeente Kapelle. Sinds 1945 is de krant onder de naam ‘de Scheldepost’ een bekende en gewaardeerde krant, en ontvangt iedere inwoner met plezier iedere woensdag deze weekkrant. Iedere week publiceert ook de gemeente Kapelle het gemeentenieuws in de Scheldepost.
meer
>

Over de gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle ademt de rust en de groene omgeving van een dorp en combineert dit met goede voorzieningen, die deels te vinden zijn in de nabijgelegen stad Goes. Kapelle, de bloesem van Zeeland ligt op Zuid-Beveland tussen de Oosterschelde en de Westerschelde en heeft als buurgemeenten Goes, Borsele en Reimerswaal. De kenmerkende fruitteeltpercelen geven de omgeving elk seizoen een sfeervol uiterlijk. De prachtige omgeving bestaat verder uit weilanden, boomgaarden, schorren en slikken. Kapelle telt vier kernen, die in 1970 door herindeling zijn ontstaan. Kapelle en Biezelinge vormen samen een dorpsgemeenschap maar hebben elk een eigen karakter. Het karakteristieke Wemeldinge ligt direct aan Nationaal park de Oosterschelde. Van heinde en verre komen duikers hier de onderwaterwereld verkennen, maar ook vanaf de dijk of de diverse strandjes is het goed toeven. Het landelijke Schore ligt aan de Westerschelde. Dit is de kleinste van de vier kernen.
meer
>