Binnenkort

Workshop natuurfotografie

Op woensdag 30 juli organiseert het fruitteeltmuseum in Kapelle een workshop voor kinderen over het fotograferen van lekker fruit. In de museumtuin hangen appels en peren en allerlei kleinfruit  om met een cameraoog gefotografeerd te worden. De natuurfruitworkshop is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en duurt van 14.00 - 16.00 uur. Vergeet niet om je camera mee te nemen! Kosten € 6,00 p.p aanmelden gewenst via info@fruitteeltmuseum.nl of 0113- 344904 Openingstijden Op woensdag 30 juli 2014 - 14:00 tot en met 16:00 uur.
meer
>

Tip!

De Scheldepost

De Scheldepost is reeds 68 jaar de beste en meest gelezen weekkrant van de gemeente Kapelle. Sinds 1945 is de krant onder de naam ‘de Scheldepost’ een bekende en gewaardeerde krant, en ontvangt iedere inwoner met plezier iedere woensdag deze weekkrant. Iedere week publiceert ook de gemeente Kapelle het gemeentenieuws in de Scheldepost.
meer
>

Over de gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle ademt de rust en de groene omgeving van een dorp en combineert dit met goede voorzieningen, die deels te vinden zijn in de nabijgelegen stad Goes. Kapelle, de bloesem van Zeeland ligt op Zuid-Beveland tussen de Oosterschelde en de Westerschelde en heeft als buurgemeenten Goes, Borsele en Reimerswaal. De kenmerkende fruitteeltpercelen geven de omgeving elk seizoen een sfeervol uiterlijk. De prachtige omgeving bestaat verder uit weilanden, boomgaarden, schorren en slikken. Kapelle telt vier kernen, die in 1970 door herindeling zijn ontstaan. Kapelle en Biezelinge vormen samen een dorpsgemeenschap maar hebben elk een eigen karakter. Het karakteristieke Wemeldinge ligt direct aan Nationaal park de Oosterschelde. Van heinde en verre komen duikers hier de onderwaterwereld verkennen, maar ook vanaf de dijk of de diverse strandjes is het goed toeven. Het landelijke Schore ligt aan de Westerschelde. Dit is de kleinste van de vier kernen.
meer
>