Binnenkort

Ashton Brothers in de Mythe

Een unieke combinatie van slapstick,magie, acrobatiek, rock & roll en variété.  Meer dan ooit zoeken Pepijn, Pim, Joost en Friso de grenzen van het theater en  hun fysieke mogelijkheden op. Acrobatiek, muziek, magie, halsbrekende toeren tot in de nok van het theater en lachen tot je niet meer kunt. Ze zijn vreemd, lekker en romantisch, ze zijn baldadig en manhaftig. Muzikaal, vuig, poëtisch en doortrapt: de shows van de Ashton Brothers zijn een achtbaanrit waarvan het einde ongewis is. Ze nemen je mee naar grote hoogten, door ijzingwekkende loopings, emotionele kurkentrekkers en spectaculaire bochten. Om af en toe halt te houden op plekken waar de lucht ijl is en het gezang betoverend. Ze scheren rakelings langs het aardoppervlak om je achter te laten met een hart vol hoop, knikkende knieën en stramme kaken van het schaterlachen. Openingstijden Op donderdag 27 november 2014 - vanaf 20:00 uur.
meer
>

Tip!

Het Fruitteeltmuseum

Tussen de boomgaarden van Kapelle, ook wel 'de bloesem van Zeeland' genoemd, ligt het Fruitteeltmuseum. Je kunt hier de geschiedenis en cultuur van appels en peren beleven vanaf de Middeleeuwen tot nu. In de museumtuin kun je genieten van veel verschillende oude rassen fruitbomen.
meer
>

Over de gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle ademt de rust en de groene omgeving van een dorp en combineert dit met goede voorzieningen, die deels te vinden zijn in de nabijgelegen stad Goes. Kapelle, de bloesem van Zeeland ligt op Zuid-Beveland tussen de Oosterschelde en de Westerschelde en heeft als buurgemeenten Goes, Borsele en Reimerswaal. De kenmerkende fruitteeltpercelen geven de omgeving elk seizoen een sfeervol uiterlijk. De prachtige omgeving bestaat verder uit weilanden, boomgaarden, schorren en slikken. Kapelle telt vier kernen, die in 1970 door herindeling zijn ontstaan. Kapelle en Biezelinge vormen samen een dorpsgemeenschap maar hebben elk een eigen karakter. Het karakteristieke Wemeldinge ligt direct aan Nationaal park de Oosterschelde. Van heinde en verre komen duikers hier de onderwaterwereld verkennen, maar ook vanaf de dijk of de diverse strandjes is het goed toeven. Het landelijke Schore ligt aan de Westerschelde. Dit is de kleinste van de vier kernen.
meer
>