Doen

Geen evenementen gevonden

Helaas, onze database bevat (nog) geen evenementen voor de gemeente Kerkrade. Organiseer jij een activiteit of evenement in de gemeente Kerkrade? Meld deze direct gratis aan voor extra publiciteit.
meer
>

Tip!

Botanische Tuin Kerkrade

Als je van natuur houdt is dit een heerlijk uitstapje! De Botanische Tuin uit 1939 is aangelegd door tuin- en landschapsarchitect John Bergmans. In de Engelse Tuin staat een verscheidenheid aan planten, bomen en heesters.
meer
>

Over de gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse plaats en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De gemeente Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. De historie van Kerkrade begint al met de stichting van het klooster Rolduc (1104), het grootste kloostercomplex van Nederland. De Miljoenenlijn (de lijn heet zo omdat ze bij de aanleg destijds twaalf miljoen gulden heeft gekost) brengt de stoomtrein ook naar Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.Kerkrade Klankstad, het is een muziekstad ten voeten uit. Zo wordt er eens in de vier jaar het terugkerend Wereld Muziekconcours georganiseerd en ieder jaar wordt er het Orlando festival gehouden.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Hitjesvijver B.V.

Camping Hitjesvijver, stadscamping met een groen randjeCamping Hitjesvijver is de ideale camping voor liefhebbers van natuur √©n van cultuur. De prachtige camping bevindt zich op 5 kilometer van het centrum van Heerlen en vlakbij steden als Maastricht, Luik en Aken. Daarnaast is het de perfecte uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietsroutes door de bossen van de Brunssummerheide en het heuvellandschap van Zuid-Limburg. De camping biedt alle moderne faciliteiten, volop activiteiten en vooral veel gezelligheid. Ideaal voor elk soort vakantievierder: gezinnen met kinderen, cultuursnuivers, natuurliefhebbers en mensen op doorreis.- Het hele jaar door geopend!!!- Te huur: Chalets, caravans en trekkershutten- Kamperen: camper- en toeristische plaatsen- Moderne faciliteiten- Verwarmd sanitair- Verwarmde vaatwaatplaats- Wasmachines en droger- Prachtige natuur- Volop shoppen en cultuur  Direct boeken? Neem contact met ons op via info@hitjesvijver.nl of bel +31(0)45-52111353Graag tot ziens bij Camping Hitjesvijver!
meer 
>