Binnenkort

Opera per Tutti! Quatro, kom opera vieren

4 maanden een ander programma met 4 stukken uit 4 opera’s door 4 eeuwen heen. Naast drie bekende opera’s maakt u kennis met een ‘première’ opera die nog niet eerder door een professioneel gezelschap in Nederland is uitgevoerd. Mooie Ruil! Elke maand presenteren wij bijzonder talent van eigen bodem en een Chinees jong talent als gastzanger. Een uitwisselingsproject met bariton Zhenhua Chang. Na het volgen van de masteropleiding aan de Dutch National Opera Academy is hij in 2012 terug naar China verhuisd. Eind 2015 gaat een Opera per Tutti! cast naar China. September Wei Chen – tenor Oktober Sun Feng – bariton November Xu Qing – tenor December Fan Zhenxuan - sopraan Entreeprijzen tussen € 10,- en € 20,- Aanvang 15.00 uur. Duur programma: 2 uur inclusief pauze Reserveren via http://www.operapertutti.nl
meer
>

Tip!

Botanische Tuin Kerkrade

Als je van natuur houdt is dit een heerlijk uitstapje! De Botanische Tuin uit 1939 is aangelegd door tuin- en landschapsarchitect John Bergmans. In de Engelse Tuin staat een verscheidenheid aan planten, bomen en heesters.
meer
>

Over de gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse plaats en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De gemeente Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. De historie van Kerkrade begint al met de stichting van het klooster Rolduc (1104), het grootste kloostercomplex van Nederland. De Miljoenenlijn (de lijn heet zo omdat ze bij de aanleg destijds twaalf miljoen gulden heeft gekost) brengt de stoomtrein ook naar Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.Kerkrade Klankstad, het is een muziekstad ten voeten uit. Zo wordt er eens in de vier jaar het terugkerend Wereld Muziekconcours georganiseerd en ieder jaar wordt er het Orlando festival gehouden.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Hitjesvijver B.V.

Camping Hitjesvijver, stadscamping met een groen randjeCamping Hitjesvijver is de ideale camping voor liefhebbers van natuur én van cultuur. De prachtige camping bevindt zich op 5 kilometer van het centrum van Heerlen en vlakbij steden als Maastricht, Luik en Aken. Daarnaast is het de perfecte uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietsroutes door de bossen van de Brunssummerheide en het heuvellandschap van Zuid-Limburg. De camping biedt alle moderne faciliteiten, volop activiteiten en vooral veel gezelligheid. Ideaal voor elk soort vakantievierder: gezinnen met kinderen, cultuursnuivers, natuurliefhebbers en mensen op doorreis.- Het hele jaar door geopend!!!- Te huur: Chalets, caravans en trekkershutten- Kamperen: camper- en toeristische plaatsen- Moderne faciliteiten- Verwarmd sanitair- Verwarmde vaatwaatplaats- Wasmachines en droger- Prachtige natuur- Volop shoppen en cultuur  Direct boeken? Neem contact met ons op via info@hitjesvijver.nl of bel +31(0)45-52111353Graag tot ziens bij Camping Hitjesvijver!
meer 
>