Binnenkort

Curiosamarkt Heerlen

Kom gezellig op zoek naar de mooiste brocante, antiek of curiosa. Of verkoop dit zelf via een kraam. Tijd: 8.00-16.00 uur. Elke zaterdag van april t/m oktober. Let op! De curiosamarkt gaat in 2015 niet door tijdens de Kermis (6 juni), Raboronde (1 augustus) en het Boochfestival (15 augustus) in Heerlen. Zelf op de Curiosamarkt staan? Heeft u de zolder of garage ook vol staan met spullen die u niet meer gebruikt? Iedere zaterdag in de maand april tot en met oktober is er Curiosamarkt in Heerlen-Centrum. U kunt er curiosa, antiek en tweedehands spulletjes verkopen. Dat kan voor € 12,50 per kraam van 4 meter breed. U kunt op de volgende manieren een kraam regelen: via de website, marktbeheer@heerlen.nl of telefonisch via 045-5605040.
meer
>

Tip!

Botanische Tuin Kerkrade

Als je van natuur houdt is dit een heerlijk uitstapje! De Botanische Tuin uit 1939 is aangelegd door tuin- en landschapsarchitect John Bergmans. In de Engelse Tuin staat een verscheidenheid aan planten, bomen en heesters.
meer
>

Over de gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse plaats en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De gemeente Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. De historie van Kerkrade begint al met de stichting van het klooster Rolduc (1104), het grootste kloostercomplex van Nederland. De Miljoenenlijn (de lijn heet zo omdat ze bij de aanleg destijds twaalf miljoen gulden heeft gekost) brengt de stoomtrein ook naar Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.Kerkrade Klankstad, het is een muziekstad ten voeten uit. Zo wordt er eens in de vier jaar het terugkerend Wereld Muziekconcours georganiseerd en ieder jaar wordt er het Orlando festival gehouden.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

HEEMwonen

HEEMwonen is als ondernemende en betrokken woningcorporatie actief in de gemeenten Kerkrade en Landgraaf. Hier maken wij het verschil in de wijk en werken wij aan betaalbaar wonen en prettig leven voor onze huurders. Dat is onze missie, ons doel. Daar doen we het voor.
meer 
>