Binnenkort

Opera per Tutti! Quatro, kom opera vieren

4 maanden een ander programma met 4 stukken uit 4 opera’s door 4 eeuwen heen. Naast drie bekende opera’s maakt u kennis met een ‘première’ opera die nog niet eerder door een professioneel gezelschap in Nederland is uitgevoerd. Mooie Ruil! Elke maand presenteren wij bijzonder talent van eigen bodem en een Chinees jong talent als gastzanger. Een uitwisselingsproject met bariton Zhenhua Chang. Na het volgen van de masteropleiding aan de Dutch National Opera Academy is hij in 2012 terug naar China verhuisd. Eind 2015 gaat een Opera per Tutti! cast naar China. September Wei Chen – tenor Oktober Sun Feng – bariton November Xu Qing – tenor December Fan Zhenxuan - sopraan Entreeprijzen tussen € 10,- en € 20,- Aanvang 15.00 uur. Duur programma: 2 uur inclusief pauze Reserveren via de website
meer
>

Tip!

Botanische Tuin Kerkrade

Als je van natuur houdt is dit een heerlijk uitstapje! De Botanische Tuin uit 1939 is aangelegd door tuin- en landschapsarchitect John Bergmans. In de Engelse Tuin staat een verscheidenheid aan planten, bomen en heesters.
meer
>

Over de gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse plaats en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De gemeente Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. De historie van Kerkrade begint al met de stichting van het klooster Rolduc (1104), het grootste kloostercomplex van Nederland. De Miljoenenlijn (de lijn heet zo omdat ze bij de aanleg destijds twaalf miljoen gulden heeft gekost) brengt de stoomtrein ook naar Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.Kerkrade Klankstad, het is een muziekstad ten voeten uit. Zo wordt er eens in de vier jaar het terugkerend Wereld Muziekconcours georganiseerd en ieder jaar wordt er het Orlando festival gehouden.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

HEEMwonen

HEEMwonen is als ondernemende en betrokken woningcorporatie actief in de gemeenten Kerkrade en Landgraaf. Hier maken wij het verschil in de wijk en werken wij aan betaalbaar wonen en prettig leven voor onze huurders. Dat is onze missie, ons doel. Daar doen we het voor.
meer 
>