Binnenkort

Andre Rieu’s Maastricht concert bij Vue op het grote doek

In 2016 geeft Rieu voor het twaalfde jaar op rij zijn traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht. André Rieu gaat het Vrijthof weer omtoveren tot een grote, romantische openlucht concertzaal en maakt er prachtige avonden van met vele hoogtepunten, zoals zijn beroemde Johann Strauss Orkest, zijn sopranen, tenoren en een aantal zeer speciale gasten. Bij Vue geniet de bezoeker van een avond vol humor, muziek en emotie voor jong en oud!
meer
>

Tip!

Botanische Tuin Kerkrade

Als je van natuur houdt is dit een heerlijk uitstapje! De Botanische Tuin uit 1939 is aangelegd door tuin- en landschapsarchitect John Bergmans. In de Engelse Tuin staat een verscheidenheid aan planten, bomen en heesters.
meer
>

Over de gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse plaats en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De gemeente Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. De historie van Kerkrade begint al met de stichting van het klooster Rolduc (1104), het grootste kloostercomplex van Nederland. De Miljoenenlijn (de lijn heet zo omdat ze bij de aanleg destijds twaalf miljoen gulden heeft gekost) brengt de stoomtrein ook naar Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.Kerkrade Klankstad, het is een muziekstad ten voeten uit. Zo wordt er eens in de vier jaar het terugkerend Wereld Muziekconcours georganiseerd en ieder jaar wordt er het Orlando festival gehouden.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Eurodecars Automobielhandel B.V.

Wie wij zijnEurodecars is een internationale autohandel gelegen bij het drielandenpunt. Onze vestiging ligt direct aan de grens van Kerkrade en Herzogenrath (ook wel Eurode genoemd) en maakt het dus mogelijk om onze voertuigen aan te bieden in zowel Nederland, Duitsland en België, aan zowel particuliere als zakelijke klanten.Waar wij voor staanStreven naar een no-nonsens mentaliteit en kwaliteit tegen een altijd scherpe prijs staat voorop. Om deze kwaliteit te waarborgen kiezen onze inkopers uitsluitend voor volledig merkdealer onderhouden voertuigen. Daarnaast worden al onze auto’s bij verkoop afgeleverd inclusief nieuwe APK en een onderhoudsbeurt. Hiervoor worden bij ons geen verdere afleveringskosten in rekening gebracht.Voor nog meer zekerheid bieden wij natuurlijk ook een Nationale Autopas aan met het tellersrapport van de RDW. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uw voertuig zowel optisch als technisch te laten keuren door de DEKRA, waarbij u een uitgebreid rapport ontvangt van de huidige optische en technische toestand van de auto.  Tot ziens bij Eurodecars!Namens ons gehele team bent u van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze vestiging in Kerkrade. Wij stellen u daarbij naar wens ook in de gelegenheid om een proefrit te maken met een auto naar keuze. Heeft u vragen met betrekking tot onze voertuigen of wilt u simpelweg meer informatie, neem dan vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons op. Uiteraard informeren onze medewerkers u ook graag persoonlijk.Volg ons ook op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram!
meer 
>