Binnenkort

8-handmassage

De tantrische 8-handenmassage geeft jou de ervaring van ‘overdadige’ aanraking; veilig en toch even grensverleggend, in overgave, in heerlijkheid!
meer
>

Tip!

Sportservice Zuid-Holland

Sportservice Zuid-Holland helpt en begeleidt instellingen, organisaties en verenigingen die zich bezighouden met sport en bewegen. Dat gebeurt via voorlichting, advies en ondersteuning aan zowel professionals als vrijwilligers. Sportservice Zuid-Holland (vroeger Sportraad Zuid-Holland) speelt een centrale rol bij het bevorderen van sportbeoefening door inwoners van Zuid-Holland.
meer
>

Over de gemeente Korendijk

Korendijk is een van de vijf gemeenten op het eiland Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, net ten zuiden van havenstad Rotterdam. Korendijk is op 1 januari 1984 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeenten Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland. Het eiland Tiengemeten hoort ook bij Korendijk. Aan de zuidkant liggen het Haringvliet en het Vuile Gat. Aan de westkant loopt het Spui dat het Haringvliet verbindt met de Oude Maas. De gemeente Korendijk is westelijk gelegen in het fraaie Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Openheid, rust en ruimte geven Korendijk haar eigen karakter. De gemeente telt circa 11.000 inwoners en beslaat in totaal ruim 10.000 hectaren. De gemeente omvat de dorpen Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland, de buurtschappen Nieuwendijk en Zuidzijde en het natuureiland Tiengemeten, elk met een eigen gezicht en identiteit. Elk dorp heeft een molen en diverse andere monumenten. In de gemeente vinden van tijd tot tijd kleine en grote evenementen plaats. Voorbeelden van evenementen zijn buurt- en straatfeesten, muziekfeesten, trekkertrekwedstrijden enz.
meer
>

Actueel

<
>