Binnenkort

60’s & 70’s spektakel komt naar Roden!

Het is misschien nog wat vroeg maar je kan er maar beter op tijd bij zijn! Het concept Nostalgie dat in Noord-Holland is ontstaan en alle keren zeer succesvol heeft uitgepakt, zal op zaterdag 29 november plaatsvinden in Fletcher Hotel-Restaurant Langewold te Roden! Zoals bij elke editie staan de hits uit de jaren 60 en 70 centraal en worden deze live gespeeld door de beste regionale coverbands. Top 100 band Grooving bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste muzikanten. Ze spelen tijdens Nostalgie een speciaal repertoire van wereldformaat. Grooving is een feestband en probeert het publiek hier volop van mee te laten genieten door ze te laten dansen, zingen en feest te vieren! Solid Groove bestaat uit 6 muziekvrienden en is al ruim 16 jaar landelijk actief als coverband. Op het podium spettert het enthousiasme er af en in de loop van de jaren heeft de band een eigen stevige sound ontwikkeld. 6 Pack is ook een coverband die zijn naam allang heeft waargemaakt! Met vele optredens in Drenthe, Friesland en Groningen is deze formatie ondertussen een begrip geworden. Het doel van 6 Pack is “Swingen voor jong en oud” en dat zal ook zeker gaan gebeuren! De zeven bandleden van Uncommend Connection hebben hun eerste cd ‘Closer’ al op de planken liggen. De coverband die in 2009 is ontstaan, laat zich graag inspireren door bekende en minder bekende Folk-Americana-artiesten en singer-songwriters en zal ontspannen het spits afbijten. Tickets voor dit 60’s & 70’s spektakel zijn voor slechts € 10,00 per stuk (10 voor €85) te verkrijgen bij de receptie van Fletcher Hotel Langewold, bij de Primera op de Heerestraat 94 te Roden of online via www.FletcherEvents.nl waar ook alle informatie te vinden is. Wilt u vooraf dineren of na afloop blijven overnachten? Profiteer dan van de zeer scherp geprijsde arrangementen die voor deze avond worden aangeboden. Leeftijd is 21+. De organisatie raadt aan de kaarten in de voorverkoop aan te schaffen vanwege alle uitverkochte edities in Noord-Holland.
meer
>

Tip!

Midweek

Midweek wordt elke woensdag huis aan huis verspreid in de gemeenten Leek en Marum in een oplage van 18.500 exemplaren. Daarnaast is het lokale en regionale nieuws 24 uur per dag te lezen op www.de-midweek.nl.
meer
>

Over de gemeente Marum

Marum is een gemeente in de provincie Groningen. De gemeente beslaat een oppervlakte van 64,9 km². Ze bestrijkt de zuidwesthoek van het Westerkwartier en ligt aan de A7, op het punt waar de drie noordelijke provincies elkaar ontmoeten. De gemeente Marum omvat naast de hoofdplaats Marum de plaatsen Boerakker, Jonkersvaart, Lucaswolde, Niebert, Noordwijk, Nuis, De Wilp. In de gemeente Marum spreekt een deel van de bevolking, met name de ouderen Westerkwartiers. Dit is het Gronings dialect dat het meest lijkt op de Friese taal.De gemeente ligt tegen de grens tussen Groningen en Friesland. Daardoor wordt er in de dorpen Marum (Fries: Mearum) en De Wilp (Fries: De Wylp) ook Fries gesproken. Bij De Wilp wordt overigens aangenomen dat het Fries van de inwoners mede een gevolg is van het feit dat dit dorp is ontstaan als kolonie van Friese veenarbeiders. Deze Friese invloed is terug te zien op de vlag van de gemeente in de vorm van het pompeblêd links onder op de vlag, overigens ook symbolisch geplaatst op de ligging van het dorp De Wilp in de gemeente: het meest zuid-westelijke dorp.
meer
>