Binnenkort

Garageverkoop Rijen

Een tweedehands verkoop vanuit garages en tuinen in Rijen. Hier vind je allerlei spullen wat te mooi of te goed is om weg te gooien. Particuliere verkoop op ongeveer 60 adressen verspreid over het dorp Rijen. Deelnemerslijsten zijn op zondag 19 april 2015 vanaf 08.30 uur verkrijgbaar nabij Gemeentehuis, Mariastraat 56. Organisatie: Stichting Najjar Gilze en Rijen. www.najjargilzerijen.nl
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

mijn Tafel

mijnTafelDe beste winkel om al je nieuwe, tweedehandse of zelfgemaakte spullen te verkopen!   mijnTafel is er voor iedereen; van webshops die behoefte hebben aan een fysiek verkooppunt tot particulieren die hun zolder willen opruimen en hobbyisten die een platform zoeken om hun zelfgemaakte producten te verkopen. Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Haagdijk! Hoe werkt het?   Je huurt bij mijnTafel Ă©Ă©n of meer tafels ..De huurprijs per tafel is: €25 per week  (voor meerdere weken) of €30 per  week (voor 1 week) .Je prijst je eigen producten, nieuwe, tweedehands en/of zelfgemaakte en etaleert ze op de tafel.  De opbrengst van de verkochte spullen wordt wekelijks naar je bankrekening overgemaakt.   Op de laatste dag van de huurperiode  haal je 2 uur voor sluitingstijd de niet verkochte spullen op.  Niet verkochte spullen kun je ook aan mijnTafel afstaan. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel.
meer 
>