Binnenkort

Garageverkoop Rijen

Een tweedehands verkoop vanuit garages en tuinen in Rijen. Hier vind je allerlei spullen wat te mooi of te goed is om weg te gooien. Particuliere verkoop op ongeveer 60 adressen verspreid over het dorp Rijen. Deelnemerslijsten zijn op zondag 19 april 2015 vanaf 08.30 uur verkrijgbaar nabij Gemeentehuis, Mariastraat 56. Organisatie: Stichting Najjar Gilze en Rijen. www.najjargilzerijen.nl
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km┬▓ (waarvan 1,14 km┬▓ water).
meer
>

De ondernemer

Camping Liesbos

Camping Liesbos Breda heeft uitstekende voorzieningen en is bij uitstek geschikt voor uw vakantie of weekendje weg in een rustige groene omgeving met de bruisende stad Breda op steenworp afstand. Zo kunt u fietsen door het landschap van de Historische Baronie en proeven van al het lekkers dat de streek te bieden heeft. Als stadscamping is Breda erg eenvoudig te bereiken om heerlijk te winkelen of om al het moois van de stad te bekijken. Maar natuurlijk is ook op de camping veel te beleven.  In onze Eeterij Strix kunt u terecht voor een lekker drankje of een heerlijke maaltijd tegen een eerlijke prijs. 
meer 
>