Binnenkort

Boswandeling Geef het bos kleur

De Oosterhoutse kunstenaar Piet van Riel neemt u mee op inspiratietocht door de bossen van Dorst. Onderweg wordt er een aantal keer gestopt om composities te maken en daarmee kleur aan het bos te geven. De wandeling start vanaf de parkeerplaats van Gasterij De Seterse Hoeve. Kosten: E 7,50 p.p. Inschrijven via info@atelierriel.nl.
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Zuivelboerderij De Driehoek

Beleef, proef en geniet bij Zuivelboerderij de Driehoek!Midden in de heilige driehoek, een idyllisch stukje Oosterhout waar drie klooster vlak bij elkaar liggen, tref je een een echte ambachtelijke kaasmakerij met boerderijwinkel.Bij Zuivelboerderij de Driehoek worden streekproducten, zuivel en echte boerenkaas verkocht. Het aanbod aan boerenkazen is zeer divers; van jong tot oud maar ook veel verschillende kruidenkazen zoals mosterd, Italiaanse kruiden, fenegriek en brandnetel kaas. Boerenkaas is een speciaal product omdat deze nog op echt ambachtelijke wijze gemaakt wordt. Het is een rauwmelkse kaas, dit betekent dat de melk niet gepasteuriseerd is waardoor de kaas van nature al veel meer smaak heeft.De melk voor de kaas wordt geproduceerd door ongeveer 80 melkkoeien die elk voorjaar weer lekker naar buiten mogen. In het voorjaar is de graskaas een echte aanrader!Op woensdagmiddag is het mogelijk om de boerderij vrij te bezoeken en te genieten van de zeer aanhankelijke koeien en kalfjes. Excursies zijn mogelijk op aanvraag.Openingstijden:Woensdag: 12:00 tot 17:00Donderdag: 12:00 tot 17:00Vrijdag: 12:00 tot 17:00Zaterdag 10:00 tot 17:00Voor meer informatie kijk op:http://www.zuiveldriehoek.nl/ https://www.facebook.com/zuivelboerderijdriehoek/
meer 
>