Binnenkort

Oosterhout-Oosterhout-Oosterhout

Het is een tour-prestatie tocht vanaf Oosterhout Noord-Brabant naar Oosterhout in Gelderland en dan weer terug via een andere route. Via een route ten noorden van de Waal rijden we over dijken naar het Gelderse Oosterhout. Via een route ten zuiden van de Waal rijden we terug naar het Brabantse Oosterhout. Voor de mensen die 200km steppen op een dag te veel vinden kunnen in estafette vorm meerijden. De minimale gemiddelde snelheid is 15km/uur
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Camping Liesbos

Camping Liesbos Breda heeft uitstekende voorzieningen en is bij uitstek geschikt voor uw vakantie of weekendje weg in een rustige groene omgeving met de bruisende stad Breda op steenworp afstand. Zo kunt u fietsen door het landschap van de Historische Baronie en proeven van al het lekkers dat de streek te bieden heeft. Als stadscamping is Breda erg eenvoudig te bereiken om heerlijk te winkelen of om al het moois van de stad te bekijken. Maar natuurlijk is ook op de camping veel te beleven.  In onze Eeterij Strix kunt u terecht voor een lekker drankje of een heerlijke maaltijd tegen een eerlijke prijs. 
meer 
>