Binnenkort

Blues en Roots festival

Verschillende bekende en minder bekende bluesartiesten treden op in diverse horecagelegenheden, die gratis toegankelijk zijn. Een greep uit de artiesten die in 2015 optreden: Raymond Maas, Aron Raams, The John F Klaver Band, The River Zydeco Band en nog veel meer. Kijk op de website voor het complete programma.
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Oosterhoutse Feestwinkel

Feestartikelen en ballonnen in de Oosterhoutse FeestwinkelDe Oosterhoutse Feestwinkel in Oosterhout heeft een breed assortiment aan feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. de aankleding van een kinderfeestje, verjaardag, bruiloft of jubileum. Ook zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft ballondecoratie en hebben we een breed aanbod van cadeau artikelen.Feest in Oosterhout en omgevingDe Oosterhoutse Feestwinkel is gevestigd in Oosterhout, maar krijgt ook veel klanten uit de omgeving. Bijvoorbeeld uit Den Hout, Teteringen, Dongen, Raamsdonksveer, Dorst, Rijen, Raamsdonk, Breda, Terheijden en Made.Abraham of Sarah popIemand uit uw omgeving wordt 50 jaar en u zoekt een Abraham of Sarah pop. De Oosterhoutse Feestwinkel helpt u om de 50-jarige te verrassen. Naast poppen, maskers en pruiken hebben we ook veel versieringen binnen het vijftig-thema.Carnavalskleding en feestartikelenDe Oosterhoutse Carnavalswinkel is een begrip in Kaaiendonk en omgeving. Met carnaval hebben we veel carnavalsartikelen en carnavalskleding in ons assortiment, zodat er voor iedere carnavalsvierder een leuk kostuum te vinden is. We hebben volop keuze in verkleedkleding, pruiken, baarden, hoeden, schmink en zelfs kleding voor themafeesten.Carnaval artikelen Oosterhout, carnavalskleding Kaaiendonk, carnavalsartikelen, carnaval Raamsdonksveer, kostuum, carnavalsoutfit, ballondecoratie Den Hout, ballonnen Teteringen, Abraham pop Oosterhout, Sarah pop Dongen, feestartikelen Dorst, aankleding Rijen, cadeau artikelen Breda, feest, Raamsdonk, 50 jaar Oosterhout, 50-jarig Terheijden, 50 Made, vijftig, vijftigjarig, versieringen Oosterhout.
meer 
>