Binnenkort

Garageverkoop / kofferbak verkoop

Op 25 oktober is er weer een garageverkoop gepland in Oosteind. Wij hopen op veel deelnemers en op mooi weer.Alle inwoners van Oosteind kunnen meedoen. Het is de bedoeling dat de inwoners aan huis hun overbodige spullen aan de man brengen. Eventueel kan men ook aansluiten in het centrum om spulletjes te verkopen. Dan wel zelf een tafel meenemen. Bij Provincialeweg 80 komen ook enkele inwoners van Oosterhout met hun kraampjes staan.Aanvang: 9.30 tot 16.00 uur.Uiterlijk een dag van tevoren opgeven bij Lian Oomen (0162-452550) of Adrie Polder (0162 426545).Inlichtingen: Adrie Polder, Provincialeweg 80 in Oosteind of 0162 426545.
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Frans Jansen Elektro

Al bijna 40 jaar in het centrum van Oosterhout een vertrouwde naam in verlichting, installatie, installatiematerialen, lampen en sinds maart 2014 ook in PVC-vloeren van Goodflooring.Loop eens binnen in onze vernieuwde showroom en laat u eens informeren door ons kundig personeel. Als het nu gaat om lichtadvies op het gebied van huisverlichting, tuinverlichting en of LED-verlichting, zullen wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar ook op het gebied van schakelmateriaal en Ipod/Ipad benodigheden, kunnen wij u tevreden maken. Vergeet tevens niet dat wij nog steeds de meeste diverse gloeilampen kunnen leveren. PVC vloeren is niet iets voor de toekomst, kom eens kijken en profiteer van de vele voordelen van PVC vloeren,  gelegd door een eigen opgeleid vakkundig team. Frans Jansen Elektro & Verlichting Goodflooring Oosterhout is een echt Oosterhoutse winkel, die er voor iedere klant is.WIE ZOEKT, KENT FRANS JANSEN ELEKTRO NIETWIE FRANS JANSEN ELEKTRO KENT ZOEKT NIET                                                                                        Graag tot ziens
meer 
>