Binnenkort

Beleef je Bruiloft

“Trouwlustigen opgelet! Beleef je bruiloft!” Op zondag 14 februari 2016 organiseren Jullie Ceremonie en Theater De Avenue een uniek trouwevent voor aanstaande bruidsparen. Na twee zeer succesvolle edities kon een 3de editie niet uitblijven. Deze keer op de dag van de liefde: Valentijnsdag! Het event begint om 13.00 uur in Theater De Avenue in Breda. De organisatie, een samenwerking tussen Jullie Ceremonie en De Avenue, is vooral bezig geweest met het selecteren van bruidsleveranciers die een persoonlijke benadering onderschrijven én betaalbaar zijn. “We willen alleen met leveranciers werken waar we goede ervaringen mee hebben, die net zo enthousiast zijn als wij en het allerbeste voor hun bruidsparen willen tegen een goede prijs”. Tijdens Beleef je Bruiloft presenteren verschillende leveranciers uit de TrouwBranche zich op een inspirerende, interactieve en unieke wijze aan aanstaande bruidsparen. Zij gaan live ervaren welke mogelijkheden er op trouwgebied zijn. Dus niet slenteren langs stands, maar actief deel uit maken van de trouwbeleving. “Het doel is de aanstaande bruidsparen te inspireren maar tevens ook te laten profiteren van de tips en adviezen van professionals uit de branche. De bezoekers worden er daadwerkelijk actief bij betrokken. Het event heet dan ook niet voor niets Beleef je Bruiloft”. Aanstaande trouwlustigen die inspiratie willen opdoen voor hun bruiloft, kunnen zich aanmelden voor dit unieke en gratis evenement. Stuur een mail naar info@beleefjebruiloft.nl of meld je aan via www.beleefjebruiloft.nl en ontvang de persoonlijke uitnodiging! Benieuwd naar alle ontwikkelingen en deelnemende leveranciers? Volg “Beleef je Bruiloft” via www.facebook.com/beleefjebruiloft
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Cartridge Europe

Na bijna 8 jaar als franchiser van Cartridge World ons bedrijf te hebben opgebouwd zijn we begin 2013 samen met de andere 4 overgebleven  CW-filialen zelfstandig verder  gegaan onder de naam Cartridge Europe.Afgezien van deze naamswijziging is er qua bedrijfsvoering in principe niets gewijzigd. Voor het op een kwalitatief hoog niveau hervullen van Uw printercartridges gebruiken we nog steeds dezelfde inkten, toners en overige grondstoffen. Ook het principe om de hervulde cartridges zoveel mogelijk te testen voor aflevering aan de klant hebben we vanzelfsprekend gehandhaafd. Buiten het hervullen van printercartridges kunt U bij ons ook terecht voor originele en compatible cartridges. Tevens leveren wij nog printers, foto-papier en batterijen. We hanteren in onze winkel sinds eind 2012 2 spaarsystemen: a.      POSITOOS, het Tilburgse  spaarsysteem. Sparen voor U zelf, uw vereniging (stichting) en voor het                  goede doel. Zie ook www.positoos.nl.   b.      Voor inktcartridges hebben we een eigen spaarkaart, waarbij U de 10e hervulling c.q. compatible cartridge gratis krijgt.   Voor bedrijven maken we graag een offerte voor het hervullen van de printercartridges. Stuur even een mailtje (tilburg@cartridge-europe.com) met daarin een overzicht van de printers. Telefonisch kan natuurlijk ook (013-5811820). We komen de cartridges bij U ophalen en de hervulde cartridges worden (binnen 1 week en in overleg ook sneller) weer bij U afgeleverd.
meer 
>