Binnenkort

Grandioze vrijmarkt CC Giegeldonk

Giegeldonk organiseert na het succes van afgelopen jaar voor de 2e maal een grandioze vrijmarkt, op de sportvelden t.o. de Texas Hoeve aan de Rietdijk in Breda. Voor deze markt zijn kramen en grondplaatsen te huur tegen respectivelijk € 20.00 en € 30,00. Het inschrijf formulier vindt u op www.giegeldonk.nl/ aktiviteiten, of mail u gegevens naar vrijmarkt@giegeldonk.nl en wij zullen u het formulier toesturen.
meer
>

Tip!

Oosterhout-Oosterhout-Oosterhout

Oosterhout-Oosterhout-Oosterhout is een tour-prestatie tocht vanaf Oosterhout Noord-Brabant naar Oosterhout in Gelderland en dan weer terug via een andere route.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Frans Jansen Elektro

Al bijna 40 jaar in het centrum van Oosterhout een vertrouwde naam in verlichting, installatie, installatiematerialen, lampen en sinds maart 2014 ook in PVC-vloeren van Goodflooring.Loop eens binnen in onze vernieuwde showroom en laat u eens informeren door ons kundig personeel. Als het nu gaat om lichtadvies op het gebied van huisverlichting, tuinverlichting en of LED-verlichting, zullen wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar ook op het gebied van schakelmateriaal en Ipod/Ipad benodigheden, kunnen wij u tevreden maken. Vergeet tevens niet dat wij nog steeds de meeste diverse gloeilampen kunnen leveren. PVC vloeren is niet iets voor de toekomst, kom eens kijken en profiteer van de vele voordelen van PVC vloeren,  gelegd door een eigen opgeleid vakkundig team. Frans Jansen Elektro & Verlichting Goodflooring Oosterhout is een echt Oosterhoutse winkel, die er voor iedere klant is.WIE ZOEKT, KENT FRANS JANSEN ELEKTRO NIETWIE FRANS JANSEN ELEKTRO KENT ZOEKT NIET                                                                                        Graag tot ziens
meer 
>