Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Cartridge Europe

Na bijna 8 jaar als franchiser van Cartridge World ons bedrijf te hebben opgebouwd zijn we begin 2013 samen met de andere 4 overgebleven  CW-filialen zelfstandig verder  gegaan onder de naam Cartridge Europe.Afgezien van deze naamswijziging is er qua bedrijfsvoering in principe niets gewijzigd. Voor het op een kwalitatief hoog niveau hervullen van Uw printercartridges gebruiken we nog steeds dezelfde inkten, toners en overige grondstoffen. Ook het principe om de hervulde cartridges zoveel mogelijk te testen voor aflevering aan de klant hebben we vanzelfsprekend gehandhaafd. Buiten het hervullen van printercartridges kunt U bij ons ook terecht voor originele en compatible cartridges. Tevens leveren wij nog printers, foto-papier en batterijen. We hanteren in onze winkel sinds eind 2012 2 spaarsystemen: a.      POSITOOS, het Tilburgse  spaarsysteem. Sparen voor U zelf, uw vereniging (stichting) en voor het                  goede doel. Zie ook www.positoos.nl.   b.      Voor inktcartridges hebben we een eigen spaarkaart, waarbij U de 10e hervulling c.q. compatible cartridge gratis krijgt.   Voor bedrijven maken we graag een offerte voor het hervullen van de printercartridges. Stuur even een mailtje (tilburg@cartridge-europe.com) met daarin een overzicht van de printers. Telefonisch kan natuurlijk ook (013-5811820). We komen de cartridges bij U ophalen en de hervulde cartridges worden (binnen 1 week en in overleg ook sneller) weer bij U afgeleverd.
meer 
>