Binnenkort

Breda in Concert

Breda in Concert is hét Nederlandstalige muziekfestival van Brabant dat plaatsvindt op het Chasséveld in het centrum van Breda. Het evenement is toegankelijk voor jong en oud vanaf 16 jaar. Op deze zomerse dag zullen artiesten van groot kaliber optreden en komen bekende meezingers langs!Tijd: 14.00 tot 23.00 uur.Kaartverkoop via www.bredainconcert.com en bij Primera.
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

mijn Tafel

Nieuw winkelconcept:mijnTafel is een nieuw winkelconcept in Nederland, overgewaaid uit Finland. De winkel bestaat uit tafels waarop tweedehandse, zelfgemaakte of nieuwe spullen worden aangeboden. mijnTafel regelt de verkoop en tijdens de huurperiode kunnen huurders de tafel aanvullen met nieuwe spullen. Ideaal als je het opruimen van je huis in etappes doet en je het aanbod op je tafel gevarieerd en aantrekkelijk wilt houden. Online kun je de verkoop volgen en wekelijks wordt de volledige opbrengst op je rekening gestort. Spullen doneren aan het goede doel:Heb je na de huurperiode spullen over die je niet weer wilt opbergen op je eigen zolder? Dan kun je die schenken aan mijnTafel, die ze alsnog verkoopt en de opbrengst schenkt aan het goede doel. Huur alvast een tafel via www.mijntafel.nl en kijk een opgeruimd huis tegemoet!Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/mijntafel.breda
meer 
>