Binnenkort

Open dag zuivelboerderij de Driehoek

10 juli open dag zuivelboerderij de Driehoek Zondag 10 juli viert zuivelboerderij de Driehoek haar 1 jarige bestaan met een open dag. Op deze dag worden verschillende activiteiten georganiseerd. Uiteraard kunt u deze dag terecht voor de lekkerste boerenkaas en de vele boerenkruidenkazen. In de kaasmakerij kunt u uitleg krijgen over het ambachtelijke kaasmaakproces en ziet u de tobbe en kaaspers staan. Op het mooie kloosterterrein van de Sint Paulusabdij vind u ook een streekmarkt waar heerlijke producten uit de streek geproefd en gekocht kunnen worden. Voor de kinderen ook genoeg vertier met onder andere een springkussen, traptractors en kalfjes knuffelen. Tot slot kunt u na een korte wandeling over het mooie kloosterterrein de sterren van het bedrijf gaan bezoeken; de koeien die verantwoordelijk zijn voor de melk waar de kaas van gemaakt wordt! Op de boerderij kunt u uitleg krijgen over de koeien, de melkrobots en alles wat u altijd al wilde weten over een melkveebedrijf! We zien u graag op zondag 10 juli van 10 tot 4 uur. Adres: Hoogstraat 82B, 4901 PK Oosterhout. Voor meer informatie zie: www.zuiveldriehoek.nl of onze facebook pagina. 
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Camping Liesbos

Camping Liesbos Breda heeft uitstekende voorzieningen en is bij uitstek geschikt voor uw vakantie of weekendje weg in een rustige groene omgeving met de bruisende stad Breda op steenworp afstand. Zo kunt u fietsen door het landschap van de Historische Baronie en proeven van al het lekkers dat de streek te bieden heeft. Als stadscamping is Breda erg eenvoudig te bereiken om heerlijk te winkelen of om al het moois van de stad te bekijken. Maar natuurlijk is ook op de camping veel te beleven.  In onze Eeterij Strix kunt u terecht voor een lekker drankje of een heerlijke maaltijd tegen een eerlijke prijs. 
meer 
>