Binnenkort

Frank Boeijen in concert.

Het repertoire van Frank Boeijen is klein en breekbaar en dan weer groots en meeslepend.Samen met getalenteerde muzikanten brengt hij verrassende arrangementen tijdens deze miuzikale theatertourVerdere informatie- Prijs vanaf 24.00- Prijs tot 25.00- inclusief garderobe en pauzedrankje
meer
>

Tip!

Jongerencentrum Bij Frits

Jongerencentrum Bij Frits is het nieuwe jongerencentrum van Oud-Beijerland. Bij Frits is bedacht en gebouwd door en met jongeren zelf. Het jongerencentrum is bedoeld voor alle jongeren uit Oud-Beijerland in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.
meer
>

Over de gemeente Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een gemeente in Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is de grootste plaats in de Hoeksche Waard. Het aantal inwoners is ongeveer 23.500.Oud-Beijerland is een agrarische gemeente, maar ook een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Notariskantoor Van Spreeuwel

Het notariskantoor voor Barendrecht en omstreken voor al uw notariële zaken, zoals voor het opstellen van een eigendomsakte, een hypotheekakte, testamenten, samenlevingscontract en de oprichting van een bedrijf. Het kantoor staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij zijn de ideale partner voor u als particulier of ondernemer en voor juridische professionals. We investeren erg veel tijd in kennis, klantvriendelijkheid en bieden doorgaans meer dan waar de klant om vraagt. "Uw zaken, privé en zakelijk, benaderen wij van alle kanten. Wij bieden meer dan waar u om vraagt, zodat u verzekerd bent van een goede toekomst."
meer 
>