Binnenkort

4 Musketiers (8+)

Drie musketiers waren vroeger echte helden. Ze beschermden de koning en konden vechten als leeuwen. Nu runnen ze een frietkot om rond te komen. Als op een dag een jong meisje op de stoep staat die zegt dat een van hen haar vader is, zijn de rapen gaar! ‘4 Musketiers’ is een muzikale voorstelling over de zoektocht van een meisje naar haar vader en het opgeven van dromen. In deze voorstelling wordt experimentele jazz, opera en rockmuziek op een unieke manier samengebracht. Gecomponeerd door jazzmusicus en componist Oene van Geel, winnaar van de Boy-Edgarprijs 2013. Librettto en regie: Joke Hoolboom Oorspronkelijke tekst: Herman van de Wijdeven. Vanaf 19.15 uur een gratis Musketier workshop! Je hebt vast nog nooit een musketier uitgedaagd? Musketiers zijn net zo handig met een degen en een zwaard als de gemaskerde Zorro. Het waren vroeger dan ook de beschermers van de koning. Dit is je kans om ook aan de slag te gaan! Een (of meerdere) musketiers uit de voorstelling geven een workshop schermen (gevecht met degens). En Garde! Wel van te voren even opgeven dat je komt!
meer
>

Tip!

Kinderboerderij De Boezemvriend

Kinderboerderij De Boezemvriend is een leuke plek voor kinderen. Er lopen tal van dieren rond, zoals konijnen, pony's, ezels, schapen, kippen, watervogels, geiten en nog veel meer. Hier kunnen kinderen op een prettige manier kennismaken met verschillende dieren.
meer
>

Over de gemeente Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een gemeente in Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is de grootste plaats in de Hoeksche Waard. Het aantal inwoners is ongeveer 23.500.Oud-Beijerland is een agrarische gemeente, maar ook een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Notariskantoor Van Spreeuwel

Het notariskantoor voor Barendrecht en omstreken voor al uw notariële zaken, zoals voor het opstellen van een eigendomsakte, een hypotheekakte, testamenten, samenlevingscontract en de oprichting van een bedrijf. Het kantoor staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij zijn de ideale partner voor u als particulier of ondernemer en voor juridische professionals. We investeren erg veel tijd in kennis, klantvriendelijkheid en bieden doorgaans meer dan waar de klant om vraagt. "Uw zaken, privé en zakelijk, benaderen wij van alle kanten. Wij bieden meer dan waar u om vraagt, zodat u verzekerd bent van een goede toekomst."
meer 
>