Binnenkort

Vaar mee op de (f)luisterboot

Tijdens de vakantie organiseren de bibliotheek en het Milieu Huis diverse activiteiten. Zo kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar op woensdagmiddag 30 juli en 6 augustus varen op de (f)luisterboot. Een bijzondere tocht waarin we varen, kijken én lekker luisteren. Op de route van de (f)luisterboot wordt er drie keer gestopt voor een mooi, leuk en spannend verhaal. Beleef nu een avontuur uit een boek op het water! Kinderen van 9 jaar en ouder mogen zonder begeleiding van ouders mee.  Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang met het reserveren van een plekje. Kosten € 2,50 per kind / € 5,- per volwassene | Afvaart: Noordeinde 93, 3201 AK Spijkenisse
meer
>

Tip!

Jongerencentrum Bij Frits

Jongerencentrum Bij Frits is het nieuwe jongerencentrum van Oud-Beijerland. Bij Frits is bedacht en gebouwd door en met jongeren zelf. Het jongerencentrum is bedoeld voor alle jongeren uit Oud-Beijerland in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.
meer
>

Over de gemeente Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een gemeente in Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is de grootste plaats in de Hoeksche Waard. Het aantal inwoners is ongeveer 23.500.Oud-Beijerland is een agrarische gemeente, maar ook een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.
meer
>

Actueel

<
>