Doen

Geen evenementen gevonden

Helaas, onze database bevat (nog) geen evenementen voor de gemeente Rijnwaarden. Organiseer jij een activiteit of evenement in de gemeente Rijnwaarden? Meld deze direct gratis aan voor extra publiciteit.
meer
>

Tip!

Jongerensite Rijnwaarden

Deze website is speciaal voor jongeren uit de gemeente Rijnwaarden. Je kunt hier van alles vinden: een evenementen-agenda, een fotoboek, informatie over allerlei onderwerpen (wonen, sex, vrije tijd) en nog veel meer!
meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
meer
>

De ondernemer

Het Land Van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen.Daar kijk je poppenkast en is het ouderwets spelen! In het grootste poppentheater van Nederland beleef je samen met Jan Klaassen spannende avonturen. Met een buitenspeeltuin met meer dan 60 speeltoestellen en een indoorspeeltuin. Met een treinreis door kabouterdorp, kapitein zijn op het piratenschip en met zweefauto's door de lucht sjezen. Op een matje van de Turboglijbaan, verdwalen in het doolhof, afkoelen in de waterspeeltuin, dansen in de minidisco en nog veeeeel meer. Katrijn bakt heerlijke patat, pannenkoeken, maakt heerlijke broodjes en heeft lekker ijs. Ideaal voor kinderfeestjes (pssst de jarige is helemaal gratis). Kijk snel op www.janklaassen.nl   Het Land van Jan Klaassen Gildeweg 6, 7047 AR Braamt 0314-684777,www.janklaassen.nl            https://www.facebook.com/hetlandvanjanklaassen Twitter: @1janklaassen
meer 
>