Binnenkort

Bier Preuvenement Zevenaar 2016

Zondag 5 juni 2016 is er weer een Bier Preuvenement op het Raadhuisplein in Zevenaar, met geopende winkels, live muziek en vele soorten bier.
meer
>

Tip!

Jongerensite Rijnwaarden

Deze website is speciaal voor jongeren uit de gemeente Rijnwaarden. Je kunt hier van alles vinden: een evenementen-agenda, een fotoboek, informatie over allerlei onderwerpen (wonen, sex, vrije tijd) en nog veel meer!
meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Pannenkoekenhuis de Zon

Pannenkoekenhuis de Zon, gevestigd aan de Weemstraat 5 in Wehl, is een restaurant voor jong en oud. Wij beschikken over 160 zitplaatsen. Onderverdeeld in een restaurantgedeelte (voorzijde) voor gasten welke niet met kleine kinderen komen, de achterzijde van het restaurant is ingedeeld voor gezinnen mét kleine kinderen, u heeft hier goed zicht op uw kind(eren). Tevens beschikken wij over een prachtig terras (achterzijde/tuin) en 1500 meter gras/gazon om heerlijk te spelen en te genieten van een stukje natuur.  Kom genieten van een lekkere pannenkoek, een prettige werklunch of een fijn avondje uit. Pannenkoekenhuis de Zon biedt heerlijke pannenkoeken, gemaakt van verse ingrediënten uit de regio. Het meel komt van Grutterij Molen de Hoop uit oud- Zevenaar, de eitjes worden gelegd door de scharrelkippen van Pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren, boerderij ’t Kempke in Etten levert de verse melk en het ambachtelijke boerenschepijs en ambachtelijke slager Bles uit Wehl verzorgt diverse soorten beleg. Verser kunt u uw pannenkoek niet krijgen! Naast pannenkoeken biedt De Zon allerlei ander lekkers voor de lunch. Van woensdag tot en met zondag kunt u tussen 12.00 en 16.00 uur aanschuiven voor bijvoorbeeld een lekkere uitsmijter met vers brood van de lokale bakker, Bakker Bram uit Wehl, diverse rijkelijk belegde stokbroodjes.
meer 
>