Binnenkort

Bier Preuvenement Zevenaar 2016

Zondag 5 juni 2016 is er weer een Bier Preuvenement op het Raadhuisplein in Zevenaar, met geopende winkels, live muziek en vele soorten bier.
meer
>

Tip!

Liemers Vizier

Liemers Vizier houd je elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeenten Duiven, Montferland, Rijnwaarden en Zevenaar. Ook lees je hier de krant die wekelijks huis-aan-huis wordt verspreid.
meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Huifkarcentrum Bergh

Huifkartochten Bij ons bent u aan het juiste adres voor geheel verzorgde personeels-, familie- en groepsuitjes. Wij organiseren vele soorten huifkartochten voor kleine en grote groepen met kleine en grote wagens met luxe en zeer luxe wagens bestuurd door beroeps koetsiers. Koetsen Tevens bezitten we een aantal luxe koetsen welke u op een gepaste wijze kunnen vervoeren tijdens elke gelegenheid. Zelf op de bok koetsieren Ook zelf koetsieren is een van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Men-lessen waaronder het behalen van het koetsiersbewijs kunt u bij ons volgen. Kinderen Voor kinderen hebben wij speciale programma´s met paarden, huifwagens en theater. Wij organiseren Theatertochten voor groepen in voor- en naseizoenEten en drinken Er is op de boerderij een mooie horeca gelegenheid waar diverse mogelijkheden zijn.  Kijk op onze website : www.huifkarcentrum.nl www.scoetz.nl
meer 
>