Binnenkort

Seven Art Festival

Een heleboel culturele instellingen, creatievelingen, kunstenaars, studenten en nog meer mensen met leuke ideeën gaan laten zien wat zij in huis hebben. En je bent na dit weekeinde meteen op de hoogte van het culturele aanbod in het komende seizoen. Tijdens SevenArt Festival word je blij verrast door alle voorproefjes, exposities, voorstellingen, films, gesproken woorden, livemuziek, historische dingen die je nog niet wist en nog veel meer.
meer
>

Tip!

Jongerensite Rijnwaarden

Deze website is speciaal voor jongeren uit de gemeente Rijnwaarden. Je kunt hier van alles vinden: een evenementen-agenda, een fotoboek, informatie over allerlei onderwerpen (wonen, sex, vrije tijd) en nog veel meer!
meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Het Land Van Jan Klaassen

Vlakbij Arnhem, 6 minuten vanaf de A12 ligt dit unieke pretpark voor kinderen met het grootste poppentheater van Nederland. Een groot buitenspeelpark, indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier.  Klim/klauter, schommel of rol, maak een treinreis of ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is ook toegestaan. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of reünie/familiedag. Kom en beleef 1 van je leukste dagen.  Kijk op www.janklaassen.nl Kindercamping Jan Klaassen Dromenland Bijzonder overnachten voor families met jonge kinderen   Kom bij Jan Klaassen overnachten! Kindercamping 'Jan Klaassen Dromenland' ligt 150 meter naast het pretpark "Het Land van Jan Klaassen". De camping is open in het hoogseizoen van Pasen t/m de Herfstvakantie.   Gezinnen verblijven in unieke accommodaties. Een echte kinderdroom, slapen in bijvoorbeeld een helikopter, brandweerwagen of boomhut. Allen voorzien van goede bedden en sfeervol ingericht. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met eigen thema. Inclusief verkleedkleding en heerlijk ontbijt.   Er is een restaurant aanwezig voor een heerlijk diner, speciaal gericht op kinderen. Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het pretpark 'Het Land van Jan Klaassen'. Eigen tent meenemen is mogelijk, het trekkersveld is ideaal voor kamperen. Je bevindt je in het prachtige Gelderland in de groene omgeving van de Montferlandse bossen.   Jan Klaassen laat kinderdromen uitkomen!!  
meer 
>