Binnenkort

Seminar Omgaan met hooggevoeligheid

Ben jij hooggevoelig of is jouw kind hooggevoelig en wil je leren hoe je hier beter mee om kunt gaan? Dan is dit seminar heel geschikt voor jou. Eerst hebben we het over 'wat is hooggevoeligheid?' en 'hoe kun je het herkennen?'. Als je constant alles voelt, ziet en hoort kan dat heel vermoeiend zijn. Tijdens dit seminar leer je hoe je hier mee om kunt gaan. Hoe je ervoor zorgt dat minder prikkels bij jou binnen komen en je meer energie bij jezelf houdt. Veel hooggevoelige mensen zijn gevoelig voor de stemming en emoties van anderen en nemen deze zelfs vaak over. Tijdens dit seminar leer je hoe je de emoties bij de ander laat.
meer
>

Tip!

Omroep Gelderland

Omroep Gelderland maakt radio, televisie en internet/nieuwe media en is de publieke omroep voor de grootste provincie van Nederland. Je vindt hier het laatste nieuws uit de provincie met tevens een aanbod op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijke veranderingen, multiculturaliteit, geschiedenis en volkscultuur in Gelderland.
meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Zweden Vrijetijdsmarkt v.o.f.

Dé kampeer- en tuinmeubelspecialist van Doetinchem en omstreken!!!!Bij ons kunt u terecht voor een goed advies en uitstekende service.De winkel aan de Transportweg 13 in Doetinchem heeft een zeer uitgebreide collectie op het gebied van tuinmeubelen en kampeerartikelen.In de wintermaanden (november en december) hebben we ook een sfeervolle kerstmarkt en we knallen het oude jaar uit met een zeer uitgebreide collectie vuurwerk.Op onze tuinmeubelafdeling vindt u onder andere tuinsets, parasols, tuinstoelkussens, barbecues, maar ook heel veel tuindecoratie.Onze kampeerafdeling is maar liefst 2000 m2!!! Hier vind u werkelijk alles op het gebied van kamperen: tenten, caravanvoortenten, stoelen, tafels, slaapzakken, luchtbedden,  enzovoort enzovoort.Ook hebben wij een webshop, www.kampeershop.nl, waar u alle artikelen lekker thuis vanuit de bank of luie stoel kunt bestellen.Zweden VrijetijdsmarktTransportweg 137007 CL Doetinchem
meer 
>