Binnenkort

Basiscursus schminken

De basiscursus schminken bestaat uit vier onderdelen:* Theorie en Penseel & spons technieken         * Jongens schmink         * Meisjes schmink         * Keuze  bv: * fantasie * katachtigen * eye-design * monstersDe prijs is inclusief werkmap, foto's, koffie/thee en wat lekkers, lunch en het gebruik van de aanwezige schminkmaterialen. Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.
meer
>

Tip!

Museum De Casteelse Poort

In Museum De Casteelse Poort wordt de geschiedenis van Wageningen prachtig in beeld gebracht. De uitgebreide historische collectie van het museum neemt je mee terug in de tijd. Van de Wageningse bronsschat tot de grote maquette van Wageningen als middeleeuwse vestingstad.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilĂ© zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafĂ©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Kokee Ede

Kokee Ede Interieurbouw Is gespecialiseerd in:InterieurbouwBaliesMeubelsExclusief timmerwerk Neem eens een kijkje op www.kokee.nl
meer 
>