Binnenkort

Expositie

Opening 7 oktober EXPOSITIE “Kunst van het Vergeten” bblthk Wageningen. Divers, verrassend en kleurrijk, dat zijn de kunstwerken van het Odensehuis. In de maand oktober exposeren 10 participanten (bezoekers) van het Odensehuis hun werken in de bibliotheek van Wageningen. De expositie draagt de titel: Kunst van het Vergeten en presenteert een rijke verzameling werken van mensen met beginnende dementie. De meesten hadden nooit eerder geschilderd en ontdekten In het ODENSEHUIS hun talent. Op woensdag 7 oktober om 16.30 uur zal de opening van de expositie worden verricht door burgemeester van Rumund. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Wij nodigen u van harte uit bij de opening aanwezig te zijn. De tentoonstelling in de bibliotheek is vervolgens de gehele maand oktober tijdens openingstijden te bezichtigen. Over het Odensehuis Gelderse Vallei e.o. Het Odensehuis is een ontmoetings –en informatiecentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten. U vindt het Odensehuis aan de Hesselink van Suchtelenweg 6B te Wageningen (zijweg van de Generaal Foulkesweg, achterzijde gebouw de hooghe stee). Het is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 – 16.00 uur. Het Odensehuis voorziet in de behoefte aan contact, informatie en activiteiten. Het biedt mensen een positief perspectief, stimuleert actief deelnemen en ondersteunt het thuis wonen. Ook in andere plaatsen in Nederland bestaan inmiddels Odensehuizen. Op 20 en 27 oktober zijn participanten van het Odensehuis en aanwezig om u meer te vertellen over “de Kunst van het Vergeten” en het Odensehuis. Meer informatie: www.odensehuisgelderland.nl . E-mail: post@odensehuisgelderland.nlTelefoon: 0317-410194 of 0643890432 (Louisa Bosker, coördinator Odensehuis).
meer
>

Tip!

Museum De Casteelse Poort

In Museum De Casteelse Poort wordt de geschiedenis van Wageningen prachtig in beeld gebracht. De uitgebreide historische collectie van het museum neemt je mee terug in de tijd. Van de Wageningse bronsschat tot de grote maquette van Wageningen als middeleeuwse vestingstad.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilé zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafés en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Van Harn Bestratingsmaterialen

Van Harn Bestratingen is al jarenlang een begrip bij hoveniers, stratenmakers en gemeentes maar ook particulieren weten ons altijd te vinden. Wij zijn is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in gebakken en betonnen sierbestrating. Daardoor zijn wij in staat een groot assortiment nieuw en oud gebakken bestrating tegen de beste prijzen aan te bieden. Naast bestratingsmaterialen hebben we voor u ook volop split, grind, beelden, waterpartijen, klinkers, tegels, tuinverlichting, kunstgras en nog veel meer tuindecoratie. Of u nou wegenbouwer, hovenier of particulier bent, we helpen u met evenveel plezier! Klant tevredenheid staat altijd hoog in het vaandel, neem gerust een kijkje op onze website www.vanharn.nl of kom eens langs en laat u van deskundig advies voorzien.
meer 
>