Binnenkort

Kunst Wageningen

De Kunstmarkt Wageningen Editie 2014 wordt gehouden op zaterdag 20 september en zondag 21 september in Theater Junushoff, in het centrum van Wageningen. Ruim 55 kunstenaars zijn deze twee dagen persoonlijk aanwezig om hun werk aan de bezoekers te tonen. Tijd: 11.00 - 17.00 uur. Entree is gratis!
meer
>

Tip!

Theater De Wilde Wereld

In het oude centrum van Wageningen staat het theater De Wilde Wereld. Een intiem theater met 50 zitplaatsen en daarmee een sfeervolle locatie voor kleinere voorstellingen.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilĂ© zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafĂ©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

HJT Makelaars B.V.

HJT Makelaars; direct op je gemak! HJT Makelaars is een kleinschalig makelaarskantoor gevestigd in het hart van Wageningen. HJT Makelaars is lid van de NVM en werkt voor klanten uit Wageningen, Rhenen, Bennekom, Ede en omgeving. Door persoonlijk advies en betrokkenheid voel je je direct op je gemak. Ons woningaanbod is ook te zien op Funda, de meest bekeken woningsite van Nederland. Voor zowel aankoop als verkoop van uw woning, een waardebepaling, een taxatie of bedrijfshuisvesting kunt u bij HJT Makelaars terecht. Ook voor beheer en adviezen over onroerende zaken kunt u contact met ons opnemen. HJT Makelaars is volledig gecertificeerd.Voor meer informatie kijk op onze website.
meer 
>