Binnenkort

Dorp Op Stelten

Tweedaags evenement voor alle leeftijden met o.a.: - Zeskamp jeugd & volwassenen - deelname gratis - Feestavond - alle leeftijden - entree gratis - Jaarmarkt 30ste Editie - Tentfeest Informatie van beide dagen vindt u op onze website.
meer
>

Tip!

Theater De Wilde Wereld

In het oude centrum van Wageningen staat het theater De Wilde Wereld. Een intiem theater met 50 zitplaatsen en daarmee een sfeervolle locatie voor kleinere voorstellingen.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defil√© zo‚Äôn 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcaf√©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Van Rennes Groep

Bouwen, schilderwerken, meubel- en interieurbouw en een eigen spuiterij. Van Rennes heeft alle disciplines in huis.Onze visieInmiddels zwaait de vierde generatie Van Rennes al de scepter over dit gerenommeerde familiebedrijf. In bijna een eeuw uitgegroeid van een relatief klein schildersbedrijf tot een onderneming van formaat.  Dat begint met kennis, kunde en betrokkenheid. Weten waar je over praat en het leveren van de beste kwaliteit. En luisteren naar je opdrachtgever.Van Rennes stelt zijn opdrachtgever(s) en klant(en) altijd centraal. Omdat zij bepalen wat Van Rennes gaat doen. Het onderwerp, de benodigde resources, de tijd- en projectplanning en niveau van afwerking. Vanuit het offertestadium, de uitvraag of aanbesteding tot en met de uiteindelijke uitvoering en oplevering. Van Rennes heeft de benodigde disciplines in huis of beschikt over de juiste partners in een uitgebreid en betrouwbaar netwerk.Bouwen zit in ons DNAHet bouwbedrijf is de plek waar onze disciplines samenkomen. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of restauratie, wij hebben alles in huis om een project van ruwe schets tot uiteindelijke oplevering te verzorgen: bouwkundig advies, planning en uitvoering, schilderwerk, interieur, duurzame energie, enzovoorts.Het complete proces onder √©√©n dak. En dat heeft grote voordelen. Het volledige project is organisatorisch in √©√©n hand, met √©√©n aanspreekpunt en er is geen sprake van bij aannemers gebruikelijke tussenmarges. Particuliere klanten, overheden, zorginstellingen, VVE's en corporaties bieden wij onze bouwkundige diensten aan. Daarbij werken wij regelmatig samen met gerenommeerde architecten die onze visie op kwaliteit onderschrijven.En bouwen doen wij met een scherp oog voor het milieu en duurzaamheid!Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.van-rennes.nl
meer 
>