Binnenkort

Zomerfestival

Brocante Fair: Streekgerichte standhouders presenteren op nostalgische wijze hun streekproducten. Prachtige unieke Brocante accessoires, ambachtelijke gebakken brood en unieke proeverij kramen. Dit zal plaatsvinden op de markt en in de Hoofdstraat en de Hoogstraat e.o. van Winkelstad Veenendaal. Ibiza FairOok op de zomermarkt komt Ibiza Fair te staan. GeĂŻnspireerd door de Hippie markt in Ibiza laten wij u deze sfeer proeven, maar dan in Veenendaal. Diverse standhouders verkopen Ibiza gerichte producten! Denk hierbij aan sieraden, kleding, hoeden, hippe en zelfgemaakte originele kleding, schoenen, omslagdoeken, maar ook accessoires voor huis en tuin. Bent u liefhebber van hippe markten en Ibiza levensstijl? Kom dan op 15 juli langs op de Kerkewijk en geniet van de Ibiza DJ!
meer
>

Tip!

Cultuur in Wageningen

Alles over kunst, cultuur en uitgaan in Wageningen: nieuws, agenda, prikbord, discussie, galerie, columns, artikelen, .....over theater, film, muziek, beeldende kunst, podia, lezingen, rondleidingen, exposities, dans en festivals
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilĂ© zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafĂ©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Box-Inn Self-Storage

Bent u op zoek naar een tijdelijke of permanente opslagruimte voor uw inboedel of goederen? Dan biedt een self-storage als Box Inn de oplossing.Een self-storage is een service voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een individuele opslagruimte op maat. Bij Box inn kunt u al een opslagruimte huren van 1 mÂł! Boxen van 150 mÂł en groter zijn natuurlijk ook bespreekbaar. Of u nu op zoek bent naar een binnen- of buitenbox of liever een mobiele opslagruimte huurt, we zoeken voor iedereen een passende oplossing.Met een persoonlijke code en eigen sleutel kunt u 7 dagen per week en waar nodig 24 uur per dag uw opslagruimte betreden. De receptie is 6 dagen per week geopend. Tijdens kantooruren zijn wij aanwezig om u te woord te staan en van optimale service te voorzien.Uw opslagruimte voldoet aan alle eisen die u van een self-storage mag verwachten:- Schoon- Droog - Warm- Veilig- Makkelijk toegankelijk- Goed bereikbaar- En betaalbaar!
meer 
>