Binnenkort

Kennismaken met Biodanza

Op maandagavond 18 mei 2015 ben je welkom bij de start van een nieuwe wekelijkse groep voor een kennismakingsles van 19.30 - 21.00 uur in Basisschool 't Erf, Ronde Erf 2-4, Veenendaal. Kosten: 5 euro. Daarna de gehele periode tot de zomervakantie €50,-. Biodanza helpt je om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen en werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie. In de dans ontdek je de beste kanten van jezelf, van anderen en het leven. Je beweegt op jouw eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. Deze les gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Info/aanmelden: Clarine Huizenga of Jeanet Groeneveld (onder supervisie), www.biodanzaforharmony.nl, 06 – 14210723/06 - 25573186.
meer
>

Tip!

Cultuur in Wageningen

Alles over kunst, cultuur en uitgaan in Wageningen: nieuws, agenda, prikbord, discussie, galerie, columns, artikelen, .....over theater, film, muziek, beeldende kunst, podia, lezingen, rondleidingen, exposities, dans en festivals
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilé zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafés en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Schouten Reclame print-sign-graphic design

WAGENINGEN - Schouten Reclame print-sign-graphic design Wageningen is een reclameproductiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van visuele reclame-uitingen door middel van zeefdruk, belettering en digitale technieken Bij Schouten Reclame print-sign-graphic design staan de zeefdrukmachines, snijplotters en groot formaat printers gebroederlijk naast elkaar. Zelden kom je een dergelijke opmerkelijke mix tegen van ambachtelijkheid en moderne techniek. Daarom kunnen zij hun klanten goed informeren welk techniek het beste geschikt is voor hun wensen of product. Een opdruk op een shirt, een sticker, een logo in een exclusieve deurknop, reclame op een bedrijfsauto, makelaarsposters, reclameborden, beurstand, spandoeken, zo maar een paar producten waarbij vaak zeefdruk wordt gebruikt in combinatie met digitale technieken.. Zeefdruk gebruikt men kort gezegd vooral op alle moeilijk te bedrukken materialen, zoals kunststof, keramiek, textiel en metaal. Voor het produceren van kleine oplagen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van digitale printtechniek. Door middel van het internet richt het bedrijf zich op artikelen die nodig zijn bij het organiseren van evenementen. Eigenaar Will Schouten, zelf actief deelnemer aan autosport -paardensport- mountainbike- watersport evenementen, is bekent met de materie en weet precies wat er nodig is en welke kwaliteit het moet hebben.Zie ook de websites www.rallyschild.nl www.stuurbord.nl www.stalplaat.nl www.deurknop .info en www.stitch-print.nl . Op stitch-print.nl is alle informatie te vinden over het bedrukken van textiel en medio 2015 kan men er ook textiel met opdruk bestellen.
meer 
>