Binnenkort

Bingo

Op zaterdag 25 oktober aanstaande organiseren de vrijwilligers van Buurthuis ’t Turfke in Veenendaal weer een bingo. Een gezellige avond om andere mensen te ontmoeten en natuurlijk kans te maken op mooie geldprijzen tijdens de bingorondes.De hoofdprijs van deze spannende avond bedraagt maar liefst 200 euro! Tevens vindt er een loterij plaats.De zaal opent om 19.00 uur en de bingo start om 20.00 uur. Voor iedere bezoeker staat er één gratis kop koffie of thee klaar. We maken het weer gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm) hapje en drankje.Voor meer informatie kunt u bellen met 0318-520523.
meer
>

Tip!

Cultuur in Wageningen

Alles over kunst, cultuur en uitgaan in Wageningen: nieuws, agenda, prikbord, discussie, galerie, columns, artikelen, .....over theater, film, muziek, beeldende kunst, podia, lezingen, rondleidingen, exposities, dans en festivals
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilé zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafés en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Schouten Reclame print-sign-graphic design

WAGENINGEN - Schouten Reclame print-sign-graphic design Wageningen is een reclameproductiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van visuele reclame-uitingen door middel van zeefdruk, belettering en digitale technieken Bij Schouten Reclame print-sign-graphic design staan de zeefdrukmachines, snijplotters en groot formaat printers gebroederlijk naast elkaar. Zelden kom je een dergelijke opmerkelijke mix tegen van ambachtelijkheid en moderne techniek. Daarom kunnen zij hun klanten goed informeren welk techniek het beste geschikt is voor hun wensen of product. Een opdruk op een shirt, een sticker, een logo in een exclusieve deurknop, reclame op een bedrijfsauto, makelaarsposters, reclameborden, beurstand, spandoeken, zo maar een paar producten waarbij vaak zeefdruk wordt gebruikt in combinatie met digitale technieken.. Zeefdruk gebruikt men kort gezegd vooral op alle moeilijk te bedrukken materialen, zoals kunststof, keramiek, textiel en metaal. Voor het produceren van kleine oplagen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van digitale printtechniek. Door middel van het internet richt het bedrijf zich op artikelen die nodig zijn bij het organiseren van evenementen. Eigenaar Will Schouten, zelf actief deelnemer aan autosport -paardensport- mountainbike- watersport evenementen, is bekent met de materie en weet precies wat er nodig is en welke kwaliteit het moet hebben.Zie ook de websites www.rallyschild.nl www.stuurbord.nl www.stalplaat.nl www.deurknop .info en www.stitch-print.nl . Op stitch-print.nl is alle informatie te vinden over het bedrukken van textiel en medio 2013 kan men er ook textiel met opdruk bestellen.
meer 
>