Binnenkort

Molenmarkt

Een markt met verkoop van o.a. streekproducten, er zijn kinderactiviteiten aanwezig er worden workshops gehouden.
meer
>

Tip!

Theater De Wilde Wereld

In het oude centrum van Wageningen staat het theater De Wilde Wereld. Een intiem theater met 50 zitplaatsen en daarmee een sfeervolle locatie voor kleinere voorstellingen.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defil√© zo‚Äôn 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcaf√©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Fotostudio Wim Bak

FOTOSTUDIO WIM BAK, NUDE 20, 6702 DL WAGENINGENAKTIE MAAND JUNI EN JULI 2013PASFOTO'S GEEN   ‚ā¨ 12,00   MAAR       ‚ā¨ 10,00 PER SET VAN 6 STUKSU KRIJGT  4 OFFICI√čLE VOOR PASPOORT EN RIJBEWIJS EN 2  LEUKE OM WEG TE GEVEN.OOK DE SPECIAALZAAK VOOR BRIDGE-ARTIKELEN. HERBALIFE SPORTVOEDING EN GEWICHTBEHEERSINGSPRODUCTENVERGEET NIET TE ZEGGEN DAT U VIA DEZE PAGINA KORTING KRIJGT OP PASFOTO`S !!!!!!!
meer 
>