Binnenkort

Expositie in Museum De Casteelse Poort

Rob van Es (sjabloondruk) uit Delft, Carlo van Broekhuizen en Rineke van Rijt (beelden) uit Arnhem en Marieke Peters (sieraden) uit Arnhem in galerie Het Koetshuis van De Casteelse Poort, Museum Wageningen, Bowlespark 1A te Wageningen. De Vernissage is op zondag 11 oktober om 16:00 uur. De Finissage is op zondag 6 december van 14:00 - 16:00 uur.
meer
>

Tip!

Theater De Wilde Wereld

In het oude centrum van Wageningen staat het theater De Wilde Wereld. Een intiem theater met 50 zitplaatsen en daarmee een sfeervolle locatie voor kleinere voorstellingen.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defil√© zo‚Äôn 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcaf√©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Bromfietshandel Louis van Gelder

Bromfietshandel Louis van Gelder Bij ons vind u alles op het gebied van bromfietsen, scooters, scootmobielen en nog veel meer. Al meer dan 10 jaar zijn wij het vertrouwde adres en zeer actief in de regio Wageningen, Rhenen Bennekom en ver daar om heen. U bent meer dan welkom in onze showroom met een groot aantal showmodellen van  scooters en scootmobielen. Ons team maakt graag tijd voor u vrij om u hier alles over te vertellen en natuurlijk een goed en eerlijk advies te geven onder het genot van een kop koffie of thee.Eigenaar Louis van Gelder is dit bedrijf 10  jaar geleden als uitdaging begonnen en heeft dit samen met zijn team uitgebouwd tot een Professioneel √©n Betrouwbaar adres waar de klant centraal staat.Wij nodigen u graag uit om op onze website te bekijken welke diensten wij u kunnen bieden zoals;verkoop, inkoop, inruil, reparatie, ophaaldienst, onderdelen, accessoires, lease en nog veel meer!Wij zijn sinds 2014 een DHL servicepunt. U kunt nu pakjes van o.a. Wehkamp, Didi, Bol.com, Bader, Neckermann, Nelly en nog veel meer bij het servicepoint laten bezorgen, zodat u ze op kunt halen op een door u gewenst moment. Kunnen wij u ergens mee helpen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze winkel!OpeningstijdenMaandag: GeslotenDinsdag Tot Vrijdag: 09.00 - 18.00Zaterdag: 09.00 - 16.00 Zondag: GeslotenMet Vriendelijke Groet Louis van Gelder
meer 
>