Binnenkort

workshop onestroke/rainbow schminken

In deze workshop leert u in circa 2,5 uur diverse onestroke technieken, met behulp van onestroke en rainbow schmink.Denk o.a. aan roosjes, bloemen, prinsessen, vlinders, dolfijntjes, draken, tijgers en meer.start 19.00 uur, einde circa 21.30uurInbegrepen koffie/thee, wat lekkers en gebruik materialen€27,50 pp
meer
>

Tip!

Theater De Wilde Wereld

In het oude centrum van Wageningen staat het theater De Wilde Wereld. Een intiem theater met 50 zitplaatsen en daarmee een sfeervolle locatie voor kleinere voorstellingen.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilĂ© zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafĂ©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Fotostudio Wim Bak

FOTOSTUDIO WIM BAK, NUDE 20, 6702 DL WAGENINGENAKTIE MAAND JUNI EN JULI 2013PASFOTO'S GEEN   € 12,00   MAAR       € 10,00 PER SET VAN 6 STUKSU KRIJGT  4 OFFICIĂ‹LE VOOR PASPOORT EN RIJBEWIJS EN 2  LEUKE OM WEG TE GEVEN.OOK DE SPECIAALZAAK VOOR BRIDGE-ARTIKELEN. HERBALIFE SPORTVOEDING EN GEWICHTBEHEERSINGSPRODUCTENVERGEET NIET TE ZEGGEN DAT U VIA DEZE PAGINA KORTING KRIJGT OP PASFOTO`S !!!!!!!
meer 
>