Binnenkort

Kunstroute Veenendaal

Tijdens de Kunstroute Veenendaal zijn er zowel individuele openstellingen van ateliers als centrale tentoonstellingen. Kijk voor actuele informatie op  http://www.kunstrouteveenendaal.nl/. 
meer
>

Tip!

Theater De Wilde Wereld

In het oude centrum van Wageningen staat het theater De Wilde Wereld. Een intiem theater met 50 zitplaatsen en daarmee een sfeervolle locatie voor kleinere voorstellingen.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilĂ© zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafĂ©s en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Matser B.V.

MATSER IN 2016De winkel is gevestigd in het centrum van Wageningen.3000 m² grote eigentijdse woonwerelden die de klant van vandaag inspireren en verder laten kijken dan men gewend is. Elk seizoen wordt onze 3000 m² grote woonwinkel met veel ambitie en enthousiasme ingericht met de allernieuwste woontrends. Matser is een eigentijdse woonwinkel met gevarieerd aanbod aan design meubels (een grote collectie Deens Design), textiel, verlichting en accessoires. Het ontwerpen en adviseren van een persoonlijk interieur is onze specialiteit.Het team van Matser bestaat uit 20 enthousiaste mensen. Wij nodigen u graag uit om inspiratie op te komen doen. Openingstijden: Zie www.matser.nl
meer 
>