Binnenkort

Bingo

Op zaterdag 25 oktober aanstaande organiseren de vrijwilligers van Buurthuis ’t Turfke in Veenendaal weer een bingo. Een gezellige avond om andere mensen te ontmoeten en natuurlijk kans te maken op mooie geldprijzen tijdens de bingorondes.De hoofdprijs van deze spannende avond bedraagt maar liefst 200 euro! Tevens vindt er een loterij plaats.De zaal opent om 19.00 uur en de bingo start om 20.00 uur. Voor iedere bezoeker staat er één gratis kop koffie of thee klaar. We maken het weer gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm) hapje en drankje.Voor meer informatie kunt u bellen met 0318-520523.
meer
>

Tip!

Museum De Casteelse Poort

In Museum De Casteelse Poort wordt de geschiedenis van Wageningen prachtig in beeld gebracht. De uitgebreide historische collectie van het museum neemt je mee terug in de tijd. Van de Wageningse bronsschat tot de grote maquette van Wageningen als middeleeuwse vestingstad.
meer
>

Over de gemeente Wageningen

In 2013 wordt uitbundig  gevierd dat Wageningen 750 jaar stadsrechten heeft. Op 5 mei van ieder jaar trekken het Bevrijdingsfestival en defilé zo’n 30.000 bezoekers. In Hotel De Wereld op het 5 mei Plein zijn in 1945 namelijk de capitulatievoorwaarden ondertekend in aanwezigheid van wijlen Z.K.H. Prins Bernard.  Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven in de breedste  zin van het woord. Studenten uit binnen- en buitenland aan o.a. Wageningen Universiteit bepalen mede de gezelligheid en het straatbeeld in het centrum van Wageningen. Unieke speciaalzaken, verschillende eetcafés en restaurants maken Wageningen een prettige verblijfsplaats.
meer
>

De ondernemer

Janse Buitenwerken

Alles uit handen of gewoon een helpende hand in de tuinOf u er nu vooral in wil ontspannen, naar wilt kijken, alle ruimte wil geven aan de kinderen of er zelf in wilt werken: de tuin is een belangrijk verlengstuk van uw huis. Janse Buitenwerken is een bedrijf dat alle facetten van tuinontwerp en aanleg beheerst.  BTW tarief verlaagd van 21% naar 6% op ALLE arbeid! Totaal op arbeid dus 15% KORTING!  Neem contact op voor meer informatie.
meer 
>