Binnenkort

Sinterklaas Intocht 2016

Op zaterdag 12 november 2016 zal Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land zijn en in Apeldoorn hun intocht maken. Tijd intochtDe intocht begint om 10.00 uur en we gaan er een gezellig feestje van maken. Locatie intochtKom jij Sinterklaas ook verwelkomen bij de Kanaaloever in Apeldoorn? Iedereen, jong en oud, is welkom!
meer
>

Tip!

Culturele Stichting Gemeente Brummen

De Culturele Stichting Gemeente Brummen (hierna CS) stimuleert, initieert en faciliteert zo veel mogelijk de niet commerci√ęle activiteiten op het gebied van cultuur in zo breed mogelijke zin binnen de gemeentegrenzen.
meer
>

Over de gemeente Brummen

Brummen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 21.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 85 km² (waarvan 1 km² water). Het dorp Brummen is gelegen aan de IJssel tussen Zutphen en Dieren, er vaart een veerpontje naar Bronckhorst. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal waar aan de oostrand van de Veluwe de plaats Eerbeek is gelegen. 's Zomers is er in dit gebied veel fietsrecreatie. Binnen de grenzen van de gemeente Brummen liggen een aantal landgoederen, kastelen en statige landhuizen zoals Huis den Bosch, Kasteel Groot Engelenburg, Huis Klein Engelenburg, Kasteel Reuversweerd, Kasteel De Rees, Huis te Eerbeek, 't Huis Empe en de tuinen van de buitenplaats Spaensweerd.De gemeente bestaat uit de kernen Brummen, Broek, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Tonden en Voorstonden.
meer
>

De ondernemer

Autototaal Eerbeek B.V.

Autototaal Eerbeek is een universeel garagebedrijf voor Eerbeek en omstreken In ons modern ingerichte werkplaats kunt u terecht voor al uw APK keuringen, reparaties en onderhoud van uw auto, of het nu gaat om een moderne, klassieke of Young -timer, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse laswerkzaamheden, aircoreparatie, storingsdiagnose en schadeherstel en schadebemiddeling,  in en verkoop auto‚Äôs.   Voor alle werkzaamheden en onderhoud geven wij u vooraf een prijsopgave, dus geen nare verassingen achteraf, Heeft u zelf onderdelen of materialen voor uw auto, maar kunt u deze niet zelf monteren,  geen nood,  wij doen dit voor u, uiteraard tegen een vooraf gemaakte prijsopgave. Tevens verkoop van diverse olieproducten  van MPM, Bosch ruitenwissers, lampen en auto onderhoud producten.  Eventueel gratis leenauto beschikbaar, exclusief brandstof kosten.   Openingstijden:Maandag t/m vrijdag8.30 uur  -  12.30 uur13.00 uur  -  17.30 uurZaterdag 9.30 uur  -  13.00 uur   Autototaal EerbeekStuyvenburchstraat  6, 6961 DR  EerbeekTel.nr. 0313‚Äď657777 of na openingstijden 06 -51463939 Email info : info@autototaaleerbeek.nl
meer 
>