Evenement

Acoustic Jam

Deze open sessie is anders dan alle andere open sessies in de buurt. Er wordt namelijk volledig akoestisch gespeeld, zonder enige vorm van versterking. De sfeer is hierdoor puur en dwingt de muzikanten om creatief te zijn. Instrumenten die de afgelopen keren veel voorbij kwamen zijn: akoestische gitaar, mandoline, viool, banjo en contrabas. Uiteraard zijn andere instrumenten ook welkom. Voor publiek is het goed toeven: livemuziek, een hapje en een drankje. Hans Grondel leidt deze sessie en zingt zelf veel blues en country.
lees meer
>

Tip!

Buitencentrum Boomkroonpad

Buitencentrum Boomkroonpad is een bezoekerscentrum waarbij het bijzondere pad door de toppen van de bomen centraal staat. Kinderen kunnen zich daarnaast uitleven in het Lorkenspeelbos of op De Bosweide.
lees meer
>

Over de gemeente Emmen

Emmen is een gemeente in het zuidoosten van de provincie Drenthe en heeft een oppervlakte van 350 km², waarmee het de grootste gemeente van Drenthe is. Qua oppervlakte is Emmen de derde gemeente van Nederland. De gemeente telt ongeveer 109.000 inwoners.Het bij Emmen gelegen grote hoogveengebied het Boertangermoor werd eerst gebruikt om boekweit te telen; dorpen als Erica zijn als zogeheten boekweitkolonies ontstaan. In de 19e eeuw werd uit het veen massaal turf gewonnen, waarvoor meerdere kanalen zijn gegraven. Het belangrijkste restant van het veengebied in de gemeente bevindt zich in het natuurreservaat het Bargerveen. Na de Tweede Wereldoorlog werd het economische zwakke zuidoosten van Drenthe aangemerkt als ontwikkelingsgebied, waarna er onder meer textiel- en metaalfabrieken werden gevestigd.
lees meer
>

De ondernemer

Keukensale.com

Keukensale.com EmmenKeukensale.com is een nieuwe winkel op de Meubelboulevard van Emmen.Keukensale.com is de snelst groeiende Keukenformule van Nederland en behoort tot de Sanisale.com groep.Wij hebben een zeer fraaie showroom van 650 m2 voorzien van de nieuwste en laatste trends op keukengebied. Wij bieden...
lees meer
>