Evenement

Biologika Avondlezing

Tijdens de Biologika avondlezing krijg je een korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten – de basis van deze nieuwe paradigma – en vele praktijkvoorbeelden om een eerste feeling te krijgen met hoe de natuurwetten werken. Je zult versteld staan hoe banaal eenvoudig en logisch ziektes ontstaan en vooral waarom ze ontstaan. Na deze avond zul je in staat zijn om vervolgens bij jezelf en je geliefden te checken hoe het werkt. Na deze avond is gezondheid geen geheim meer! Deze wetenschappelijke ontdekking zal je leven voor goed positief veranderen. Ben jij er ook klaar voor om je leven zonder angsten voor ziektes en aftakeling voort te zetten? Wil jij het verloop van ziekte en gezondheid zelf kunnen besturen? Dan ben je van harte welkom op één van deze avondlezingen van Biologika Nederland.
lees meer
>

Tip!

De Heemskerkse Courant

De Heemskerkse Courant is de regionale huis-aan-huis nieuwskrant in Heemskerk. Je vindt hier diverse regionale actuele nieuws- en informatiepagina's.
lees meer
>

Over de gemeente Heemskerk

Heemskerk is een plaats en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt ongeveer 39.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 31 km² (waarvan 4 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. Alleen de buurtschappen Noorddorp en Heemskerkerduin zouden hieronder gerekend kunnen worden. Ten westen van Heemskerk ligt het Noord-Hollands Duinreservaat, beheerd door het waterleidingbedrijf PWN. Op de fiets of lopend is het mogelijk naar het Heemskerkerstrand te gaan. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan, behalve voor bestemmingsverkeer met speciale vergunning. Het Heemskerkerstrand kenmerkt zich als een familiestrand. De afstand bedraagt circa vijf kilometer van dorpskern tot strandtoegang.
lees meer
>

De ondernemer

GHR

Glashandel Ringeling is een net en jong dynamisch glaszetbedrijf in heel Nederland, dat alle soorten glas levert, monteert, snijd en zelf slijpt met onze poly slijpmachine! Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel, gebaseerd op een ruime ervaring, vakkennis, inventiviteit en enthousiasme....
lees meer
>