Binnenkort

XMAS Shoppingnight

Gezellig shoppen in een sfeervolle ambiance in één van de mooiste stadjes van Zeeuws Vlaanderen. Alle winkels zijn open tot 22.00 uur en hebben leuke aanbiedingen, enkel voor deze avond. Koortjes, orkestjes, kerstfiguren, je komt ze allemaal tegen in de sfeervol opgemaakte straten. We sluiten af met een After Party, waarbij de band Spank vanaf 22.00 uur voor de perfecte ambiance zorgt. Uitzonderlijke kortingen en acties alleen op deze avond. Start van de uitverkoop. Máscura walk of hope. Nightfever in de Basiliek met sfeervolle muziek. muziek, straattheater en kerstverhalen voorlezen. Kersthuis in 's Landshuis met de Kerstman en zijn vrouw. Expositie Suzy Suy bij Sanilux keukens in de Steenstraat. Afterparty Cover Band Spank op de Grote Markt. Afterparty Sax@work en anderen bij de Jonkheer. Openingstijden Op vrijdag 9 december 2016 - 18:00 tot en met 22:00 uur.
meer
>

Tip!

Museum De Vier Ambachten

Museum De Vier Ambachten is gevestigd in een zogenaamd voormalig refugium (vluchthuis). Het heeft klederdrachten, vlasstal, klompenmakersstal, travaille, allerlei oude werktuigen gebruikt in de landbouw en archeologische voorwerpen in haar collectie. Haar hoofdthema's zijn: Reynaert de Vos, Vesting Hulst en Cisterziencers.
meer
>

Over de gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland met ruim 27.500 inwoners die, na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003, het hele oosten van Zeeuws-Vlaanderen beslaat. Centraal in de gemeente Hulst ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit. De 3,5 km lange stadswallen welke zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog, zijn recent volledig gerestaureerd. Men kan op verschillende niveaus de vesting in ca. 1 uur helemaal rond wandelen, waarbij men van de mooiste uitzichten kan genieten. Samen met de prachtige stadsgracht geven ze Hulst het unieke cachet van een historische vestingstad.
meer
>

De ondernemer

Rots-Vast Groep Middelburg

Rotsvast verhuur & vastgoedbeheerRotsvast is al ruim 25 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen. Met meer dan 20 vestigingen en continue wisselende woningen op de website, die op korte termijn te huur zijn door heel Nederland, is Rotsvast toonaangevend in de markt.Alle...
meer 
>