Evenement

Ellen Dikker

ELLEN DIKKER met haar nieuwe programma “BUITENSPEL’ regie: Wil van der Meer.  Weer een goede bekende van Podium Reimerswaal! We zien haar dan ook heel graag weer komen! Wat hebben we geweldig genoten van haar vorige programma “Groene Vingers’.  Ellen Dikker: cabaretière, geroemd om haar typetjes, genomineerd voor de Neerlands Hoop én columniste bij Het Parool. In haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom lijk je buitenspel te staan? En is dat erg? Ellen zet in ‘Buitenspel’ de spelregels naar haar eigen hand.  Met haar virtuoze types, spitse humor en innemende persoonlijkheid bouwt Ellen haar eigen universum. Waar ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient. De pers over eerdere voorstellingen: “Het lijkt op een avondje lichtvoetig amusement, maar Ellen Dikker is meer, veel meer ... Zij is innemend, intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen.” Volkskrant “Comédienne pur sang” AD “Ellen Dikker staat klaar voor de grote doorbraak.” Kom genieten van deze koningin van de typetjes! www.facebook.com/ellen.dikker  www.ellendikker.nl   www.facebook.com/ellen.dikker     Openingstijden Op zaterdag 25 maart 2017 - vanaf 20:00 uur.
lees meer
>

Tip!

Elke zondagmiddag live-muziek in 't Schallemaaj

Nieuw cultuurpodium in Ossenisse: ’t Schallemaaj, onder andere elke zondag 15.00 uur live-muziek, gratis entree.
lees meer
>

Over de gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland met ruim 27.500 inwoners die, na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003, het hele oosten van Zeeuws-Vlaanderen beslaat. Centraal in de gemeente Hulst ligt de vestingstad Hulst. In het uitgestrekt poldergebied eromheen liggen veertien dorpskernen, ieder met een eigen identiteit. De 3,5 km lange stadswallen welke zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog, zijn recent volledig gerestaureerd. Men kan op verschillende niveaus de vesting in ca. 1 uur helemaal rond wandelen, waarbij men van de mooiste uitzichten kan genieten. Samen met de prachtige stadsgracht geven ze Hulst het unieke cachet van een historische vestingstad.
lees meer
>

De ondernemer

InAxtion B.V.

Zoek je een uitzendbureau of een werkgever? InAxtion is het allebei. Voor onze opdrachtgevers zijn we een uitzendbureau, maar voor jou zijn we werkgever. Je hebt een contract met ons en we zenden je vervolgens op projectbasis uit. We streven naar vaste dienstverbanden en steeds meer mensen werken tot hun...
lees meer
>