Evenement

Kunstspeuren in de Za(a)k

Deelnemers aan de Open Atelier Route "Kunstspeuren in de Zak" gaan u laten genieten van hun kunst tijdens "Kunstspeuren in de Zaak" bij Woonplaza BinnenUit in Heinkenszand. De kunstenaars hebben allemaal een eigen gedeelte van de winkel (binnen- en buiten-meubelen, geluid, bedden, woningtextiel, keukens), waar ze hun kunst presenteren. Op de vrijdagavonden is er een speciale openstelling van de winkel tot 20.30 uur. Er zal dan muziek zijn en er zal een wijntje geschonken worden. Enkele kunstenaars zullen een demonstratie geven in de grote hal of bij hun eigen plek in de winkel. Op de vrijdag en zaterdag zullen de meeste kunstenaars zelf aanwezig zijn. Openingstijden Van woensdag 15 februari 2017 tot en met zaterdag 25 februari 2017 - dinsdag 11:00 tot en met 17:00 uur. - woensdag 11:00 tot en met 17:00 uur. - donderdag 11:00 tot en met 17:00 uur. - vrijdag 09:30 tot en met 20:30 uur. - zaterdag 09:30 tot en met 17:00 uur.
lees meer
>

Tip!

De Scheldepost

De Scheldepost is reeds 68 jaar de beste en meest gelezen weekkrant van de gemeente Kapelle. Sinds 1945 is de krant onder de naam ‘de Scheldepost’ een bekende en gewaardeerde krant, en ontvangt iedere inwoner met plezier iedere woensdag deze weekkrant. Iedere week publiceert ook de gemeente Kapelle het gemeentenieuws in de Scheldepost.
lees meer
>

Over de gemeente Kapelle

De gemeente Kapelle ademt de rust en de groene omgeving van een dorp en combineert dit met goede voorzieningen, die deels te vinden zijn in de nabijgelegen stad Goes. Kapelle, de bloesem van Zeeland ligt op Zuid-Beveland tussen de Oosterschelde en de Westerschelde en heeft als buurgemeenten Goes, Borsele en Reimerswaal. De kenmerkende fruitteeltpercelen geven de omgeving elk seizoen een sfeervol uiterlijk. De prachtige omgeving bestaat verder uit weilanden, boomgaarden, schorren en slikken. Kapelle telt vier kernen, die in 1970 door herindeling zijn ontstaan. Kapelle en Biezelinge vormen samen een dorpsgemeenschap maar hebben elk een eigen karakter. Het karakteristieke Wemeldinge ligt direct aan Nationaal park de Oosterschelde. Van heinde en verre komen duikers hier de onderwaterwereld verkennen, maar ook vanaf de dijk of de diverse strandjes is het goed toeven. Het landelijke Schore ligt aan de Westerschelde. Dit is de kleinste van de vier kernen.
lees meer
>