Doen

Geen evenementen gevonden

Helaas, onze database bevat (nog) geen evenementen voor de gemeente Kerkrade. Organiseer jij een activiteit of evenement in de gemeente Kerkrade? Meld deze direct gratis aan voor extra publiciteit.

Tip!

Limburgse Courant

De Limburgse Courant is een website die het laatste nieuws uit de provincie Limburg op internet biedt. De website richt zich met haar nieuws op de inwoners van de provincie Limburg.
lees meer
>

Over de gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse plaats en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De gemeente Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. De historie van Kerkrade begint al met de stichting van het klooster Rolduc (1104), het grootste kloostercomplex van Nederland. De Miljoenenlijn (de lijn heet zo omdat ze bij de aanleg destijds twaalf miljoen gulden heeft gekost) brengt de stoomtrein ook naar Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.Kerkrade Klankstad, het is een muziekstad ten voeten uit. Zo wordt er eens in de vier jaar het terugkerend Wereld Muziekconcours georganiseerd en ieder jaar wordt er het Orlando festival gehouden.
lees meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Hubicar

Autobedrijf Hubicar in Kerkrade is hèt autobedrijf voor al uw Onderhoud, Reparatie, APK keuring en Airco Service aan uw auto. Met ruim 13 jaar ervaring in de autobranche verzekeren wij dat uw auto in goede handen is! Wij leveren kwaliteit voor een goede prijs!!
lees meer
>