Doen

Geen evenementen gevonden

Helaas, onze database bevat (nog) geen evenementen voor de gemeente Kerkrade. Organiseer jij een activiteit of evenement in de gemeente Kerkrade? Meld deze direct gratis aan voor extra publiciteit.

Tip!

Botanische Tuin Kerkrade

Als je van natuur houdt is dit een heerlijk uitstapje! De Botanische Tuin uit 1939 is aangelegd door tuin- en landschapsarchitect John Bergmans. In de Engelse Tuin staat een verscheidenheid aan planten, bomen en heesters.
lees meer
>

Over de gemeente Kerkrade

Kerkrade is een Nederlandse plaats en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. De gemeente Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. De historie van Kerkrade begint al met de stichting van het klooster Rolduc (1104), het grootste kloostercomplex van Nederland. De Miljoenenlijn (de lijn heet zo omdat ze bij de aanleg destijds twaalf miljoen gulden heeft gekost) brengt de stoomtrein ook naar Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.Kerkrade Klankstad, het is een muziekstad ten voeten uit. Zo wordt er eens in de vier jaar het terugkerend Wereld Muziekconcours georganiseerd en ieder jaar wordt er het Orlando festival gehouden.
lees meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

ivizi Heerlen

ivizi is jouw winkel voor elk Apple product. Alle producten staan ruim opgesteld en je probeert ze zelf op je gemak of samen met onze medewerkers uit. Iets gevonden wat je bevalt? ivizi levert de meeste producten meteen uit voorraad. Zo gaat jouw nieuwe aanwinst meteen mee naar huis!
lees meer
>