Evenement

Talent op Straat

Laat je in het centrum van Spijkenisse verrassen door optredens van lokaal cultureel talent. Het festival ‘Talent op Straat’ biedt je een programma met onder meer spoken word, muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en literatuur. Schuif aan in de roze kathedraal op het Theaterplein en kijk, luister, doe mee en geniet. Ook op andere locaties in het centrum vinden er deze dag gratis activiteiten plaats voor jong en oud.
lees meer
>

Tip!

Museum Hoeksche Waard

Op een kwartier rijden van Rotterdam, vlakbij de A29, vind je het Museum Hoeksche Waard. Twee kapitale naast elkaar gelegen rijksmonumenten, de herenboerderij Oost-Leeuwenstein en het statige Hof van Assendelft, vormen een sfeervol historisch complex.
lees meer
>

Over de gemeente Korendijk

Korendijk is een van de vijf gemeenten op het eiland Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, net ten zuiden van havenstad Rotterdam. Korendijk is op 1 januari 1984 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeenten Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland. Het eiland Tiengemeten hoort ook bij Korendijk. Aan de zuidkant liggen het Haringvliet en het Vuile Gat. Aan de westkant loopt het Spui dat het Haringvliet verbindt met de Oude Maas. De gemeente Korendijk is westelijk gelegen in het fraaie Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Openheid, rust en ruimte geven Korendijk haar eigen karakter. De gemeente telt circa 11.000 inwoners en beslaat in totaal ruim 10.000 hectaren. De gemeente omvat de dorpen Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland, de buurtschappen Nieuwendijk en Zuidzijde en het natuureiland Tiengemeten, elk met een eigen gezicht en identiteit. Elk dorp heeft een molen en diverse andere monumenten. In de gemeente vinden van tijd tot tijd kleine en grote evenementen plaats. Voorbeelden van evenementen zijn buurt- en straatfeesten, muziekfeesten, trekkertrekwedstrijden enz.
lees meer
>

De ondernemer

Sanisale.com Barendrecht

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer, toilet of tegels dan bent u van harte welkom in onze gezellige showroom in Barendrecht, tegenover de Ikea. U kunt hier terecht voor een persoonlijk en eerlijk advies, gratis 3D ontwerp en altijd de laagste prijzen.1e zondag van de maand geopend van 12.00 - 17.00 uur
lees meer
>