Evenement

Garageverkoop in Rijen

Garageverkoop Rijen op zondag 9 april 2017, te bezoeken voor allerlei leuke gebruikte snuisterijen, spullen e.d. van 09.00 tot 15.30 uur. Kom kringlopen en of rommelmarkten en beleef een mooi en gratis dagje uit in het gastvrije Rijen. Langs meer dan 100 adressen in Rijen wordt een garageverkoop gehouden. Verkoop van alles wat mensen bewaren, verzamelen, over hebben of een ander blij mee willen maken zoals: kleding, gereedschap, zolder- en schuuropruimingen, antiek, boeken en platen Veel voor weinig geld geen entree of parkeergeld. De deelnemerslijsten zijn op de dag van verkoop vanaf 9.15 uur gratis af te halen. - Deelnemers bevinden zich in vele straten van Rijen. - Verkoop vind plaats vanuit tuin of garage.- Volg de bordjes garageverkoop.
lees meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
lees meer
>

Bekijk en beleef deze 360° impressie

Asuka Oosterhout B.V.

All You Can Eat SushiIn het hartje van Oosterhout vlakbij Breda vindt je ons gezellige restaurant met de Japanse keuken. Onze koks maken in onze traditionele japanse keuken heerlijke gerechten. U kunt...
lees meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
lees meer
>

De ondernemer

Sportbedrijf Oosterhout

Van mei tot en met augustus is het recreatiepark van 'De Warande' de plek voor een dagje uit voor jong en oud! Op deze unieke locatie met uitgestrekte ligweides kun  je heerlijk ontspannen, spelen en genieten in een groene en bosrijke omgeving.Het half-diepe zwembad beschikt over een waterglijbaan...
lees meer
>