Binnenkort

Halloween bij Scream O Ween

Halloween wint steeds meer aan populariteit in Nederland, via deze weg willen wij graag het grootse Halloween event van Noord- Brabant bij u onder de aandacht brengen: Scream O Ween. “Griezelig”, “Wauw”, “Nooit meer”, “Nog nooit zoiets meegemaakt”, “Supergaaf”. Dat waren veel gehoorde reacties tijden de succesvolle eerste editie van “Scream O ween”. Bezoekers staan doodsangsten uit in onder andere vijf scare zones, doolhoven en een show en dat alles onder de vlag van een gruwelijk eng verhaal met de bezoeker in de hoofdrol. Scream O Ween vind plaats op meerdere dagen in Oktober, voor meer informatie kijk op www.screamoween.nl Facebook: https://www.facebook.com/ScreamOween/ Tickets en kaartverkoop Scream-O-Ween kan je al beleven voor € 15,- per persoon inclusief 2 consumpties. (Low Budget Scare Pass). Voor € 39.50 koop je een Special Extreme Pass waarmee je mag aanschuiven tijdens het diner. Twee consumpties zijn inbegrepen. Aanvangstijden Bezoekers met een All Inclusive Rip Pass kunnen vanaf 18.30 uur terecht voor het diner. Om 20.00 uur begint het evenement dan echt en zijn ook de bezoekers met Low Budget Scare Pass welkom. Scream-O-Ween bezoeken De locatie van Scream-O-Ween is ‘The Lodge’ waarvan het adres de Alphensebaan 14 te Gilze is. Het dorp Gilze is gelegen nabij de steden Tilburg en Breda en bereikbaar via de snelweg A58 (afslag 12) en vervolgens de N260. Parkeren is mogelijk bij The Lodge
meer
>

Tip!

Weekblad Oosterhout

De krant Weekblad Oosterhout is de krant voor Oosterhout, Dorst, Oosteind, Den Hout en Teteringen. De krant verschijnt elke woensdag huis-aan-huis. De ePaper is wekelijks vanaf donderdag beschikbaar op de website.
meer
>

Over de gemeente Oosterhout

Oosterhout is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ca. 54.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 73 km² (waarvan 1,14 km² water).
meer
>

De ondernemer

Smartphone - Tablet - Laptop Reparatie Oosterhout

Quick Media ShopUw specialist voor smartphone, tablet en laptop reparatiesQuick Media Shop is de specialist voor de reparatie van uw smartphone, tablet en laptop. Ook voor het repareren van Macbooks en iMacs kunt u bij ons terecht. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij in vrijwel alle gevallen uw apparaat weer in de originele staat terug kunnen brengen. Kies nu uw service en u heeft uw smartphone, tablet of laptop snel weer gerepareerd terug.In de reparatieshop van Quick Media Shop kunt u ook zonder afspraak langskomen voor een reparatie. Wij hebben veel onderdelen op voorraad waardoor wij u altijd kunnen helpen. In de meeste gevallen zijn wij zelfs klaar terwijl u wacht (binnen 30- 60 minuten). U kunt ons een bezoekje brengen in Oosterhout op de Torenstraat 11.
meer 
>