Evenement

Salsa Meets Jazz Sessions

Hou je van dans, muziek of gewoon een gezellige avond uit? Dan zijn de Salsa Meets Jazz Sessions in BIRD je place to dance! Elke maand halen we, onder leiding van drummer Mark de Jong, jouw dosis Zuid-Amerikaanse warmte in huis.
lees meer
>

Tip!

Jongerencentrum Bij Frits

Jongerencentrum Bij Frits is het nieuwe jongerencentrum van Oud-Beijerland. Bij Frits is bedacht en gebouwd door en met jongeren zelf. Het jongerencentrum is bedoeld voor alle jongeren uit Oud-Beijerland in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.
lees meer
>

Over de gemeente Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een gemeente in Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is de grootste plaats in de Hoeksche Waard. Het aantal inwoners is ongeveer 23.500.Oud-Beijerland is een agrarische gemeente, maar ook een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.
lees meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Sanisale.com Barendrecht

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer, toilet of tegels dan bent u van harte welkom in onze gezellige showroom in Barendrecht, tegenover de Ikea. U kunt hier terecht voor een persoonlijk en eerlijk advies, gratis 3D ontwerp en altijd de laagste prijzen.1e zondag van de maand geopend van 12.00 - 17.00 uur
lees meer
>