Binnenkort

MAYÍN & Find Us In Slumberland

De aanstormende alternatieve popband MAYÍN werkte twee jaar lang aan debuutalbum Maria Johanna, dat deze avond feestelijk aan het publiek wordt gepresenteerd. Verwacht alternatieve en sfeervolle muziek die zich moeilijk in een hokje laat plaatsen. Samen met haar band speelt frontvrouw en geestelijk moeder van de band Misha Wong de zaal stil en zet ze het publiek aan het denken over de grote en kleine dingen in het leven. Line-up: Misha Wong (vocals), Joachim van Marrewijk (toetsen), Joey de Boer (drums), Pepijn van der Kooij (gitaar) en Tymen Langeslag (bas).
meer
>

Tip!

Kinderboerderij De Boezemvriend

Kinderboerderij De Boezemvriend is een leuke plek voor kinderen. Er lopen tal van dieren rond, zoals konijnen, pony's, ezels, schapen, kippen, watervogels, geiten en nog veel meer. Hier kunnen kinderen op een prettige manier kennismaken met verschillende dieren.
meer
>

Over de gemeente Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een gemeente in Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is de grootste plaats in de Hoeksche Waard. Het aantal inwoners is ongeveer 23.500.Oud-Beijerland is een agrarische gemeente, maar ook een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Plameco Ridderkerk

Plameco Plafonds creëert al meer dan dertig jaar luxe en elegante plafonds Ridderkerk –Plameco Plafonds bestaat al ruim dertig jaar en is gespecialiseerd in het realiseren van luxe plafonds in elke gewenste ruimte bij u thuis. Het principe van het Plameco plafond is uniek: in slechts één dag voorzien wij...
meer 
>