Binnenkort

Concert

Concert door Docenten Muziekschool Hoeksche Waard. Met medewerking van: Margreet Lugt (viool), Simone Verhorst en Margo Groenevel (piano), Mariët Kaasschieter en Meindert Veldhuis (zang), Nelly van der Vegt (trompet en bugel), Hanneke Meijer (dwarsfluit), Marieke de Vries (accordeon), Rien Donkersloot (orgel)Verdere informatie- volwassenen 8.00
meer
>

Tip!

Kinderboerderij De Boezemvriend

Kinderboerderij De Boezemvriend is een leuke plek voor kinderen. Er lopen tal van dieren rond, zoals konijnen, pony's, ezels, schapen, kippen, watervogels, geiten en nog veel meer. Hier kunnen kinderen op een prettige manier kennismaken met verschillende dieren.
meer
>

Over de gemeente Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een gemeente in Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is de grootste plaats in de Hoeksche Waard. Het aantal inwoners is ongeveer 23.500.Oud-Beijerland is een agrarische gemeente, maar ook een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Notariskantoor Van Spreeuwel

Het notariskantoor voor Barendrecht en omstreken voor al uw notariële zaken, zoals voor het opstellen van een eigendomsakte, een hypotheekakte, testamenten, samenlevingscontract en de oprichting van een bedrijf. Het kantoor staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij zijn de ideale partner voor u als particulier of ondernemer en voor juridische professionals. We investeren erg veel tijd in kennis, klantvriendelijkheid en bieden doorgaans meer dan waar de klant om vraagt. "Uw zaken, privé en zakelijk, benaderen wij van alle kanten. Wij bieden meer dan waar u om vraagt, zodat u verzekerd bent van een goede toekomst."
meer 
>