Centrumwijzer

Uw bedrijf en/of merk lokaal onder de aandacht brengen? Bij Gemeentewijzer kunt u uw doelgroep lokaal bereiken door te adverteren op de Centrumwijzer. Een aantrekkelijk buitenreclame medium voor lokaal adverteren in het straatbeeld. Tevens hebben wij een kleinere variant van de Centrumwijzer voor interessante, publiek toegankelijke binnenlocaties, waaronder hotels, musea en parkeergarages.


Doelgroepgericht adverteren

Het centrum van een stad zit boordevol informatie. Van parkeergarages, pinautomaten tot en met highlights. Door het centrum goed uit te lichten wordt er extra informatie aan het kaartbeeld toegevoegd. Op onze Centrumwijzer bevindt zich tevens een overzicht van de mooiste plekjes in het centrum. Een wandelroute verbindt al deze highlights. Ondersteunend aan deze wandelroute en highlights is onze website. Hier vindt u een digitale versie van de wandelroute en extra achtergrondinformatie over de highlights en de stad.


Voordelen adverteren Centrumwijzer

Wanneer u kiest voor adverteren op de Centrumwijzer is uw bedrijf en/of merk veelvuldig zichtbaar in het centrum van een stad. Hiermee bereikt u wekelijks honderden tot duizenden consumenten.

Welke voordelen heeft lokaal adverteren met de Centrumwijzer nog meer?

  • Ons centrumnetwerk heeft een groot bereik en dekking in stadcentra en winkelcentra.
  • Hiermee bent u 24/7 zichtbaar in het lokale straatbeeld.
  • Ook publiek toegankelijke locaties behoren tot het netwerk voor een optimale spreiding.
  • Buitenreclame kent een hoge bereiksopbouw en de contactfrequentie is hoog.

Kosten lokaal adverteren

Onze media-adviseur bespreekt samen met u uw wensen en onze mogelijkheden. Wij kunnen u dan een passende offerte aanbieden. Gemeentewijzer heeft voor ieder budget een passend pakket om lokaal te adverteren. Voor een vaste prijs is uw bedrijf en/of merk twee jaar lang zichtbaar in het straatbeeld. Ook landelijk of regionaal adverteren behoort tot onze mogelijkheden.

De Centrumwijzer is een kunststof paneel en kleurstabiel door UV- en weersbestendigheid, waardoor het twee jaar duidelijk zichtbaar blijft. Door zijn diverse formaten, betaalbaarheid, doelgerichtheid en looptijd zorgt deze vorm van outdoor reclame voor een hoge ‘return on investment’.


Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Centrumwijzer en/of heeft u nog vragen? Voor het maken van een afspraak met één van onze media-adviseurs en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Vul hieronder uw gegevens in.


Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoon


De centrumwijzer is beschikbaar in Large, Small en Papier.

Large
Small
Papier

Centrumwijzer Large

Kunststof paneel van minimaal 140 x 120 cm (bxh). Kleurstabiel door UV- en weersbestendigheid. De nadruk ligt op strategische locaties in het centrum en langs in- en uitvalswegen. Met haar impactvol formaat valt large nog meer op in het straatbeeld.

Large is beschikbaar in een vrijstaande standaard of wandframe.

Centrumwijzer Small

Klein van formaat, minimaal 42 x 64 cm (bxh). Geplaatst op drukbezochte locaties, waarvan ruim 90% zich bevindt op binnenlocaties.

Small is een kunststof paneel welke kleurstabiel is door UV- en weersbestendigheid.

Centrumwijzer Papier

Ons model papier is een eigenzinnige, uitvouwbare plattegrond, gedrukt op milieuvriendelijk papier in een handzaam formaat.

De centrumwijzers worden aangeboden via vaste distributiepunten, zoals horecagelegenheden en/of de betreffende bezienswaardigheden die op de centrumwijzer staat vermeld.

Papier is crossmediaal met onze website. Bezoekers vinden hier het gehele jaar actueel informatie over alle highlights, evenementen, tips en meer over de betreffende gemeente.
Specificaties
  • Lokale informatievoorziening
  • Slim samengestelde netwerken
  • Hoge attentiewaarde
  • Crossmediaal met onze website
  • Model: Large, Small en Papier
Eigenschappen
Detailkaart
Online beschikbaar
Groot paneel
Klein paneel
Digitale kaart
Wandelroute
Register
Fietsknooppunten
Toeristische informatie
Extra informatie
Zoekfuntie
Vitruele Toer
[ eigenschappen kunnen
per project of gemeente verschillen ]