Gemeentewijzer.nl

Verhoog uw online vindbaarheid

Wilt u uw online vindbaarheid verhogen? Met een online advertentie op Gemeentewijzer.nl investeert u in het optimaliseren van de online vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf , organisatie, instelling of merk. Tevens ontvangt u een persoonlijke beheerpagina die u kunt vullen met unieke content en afbeeldingen.


Gericht online adverteren

Onze website brengt alle gemeentes van Nederland in beeld. De website heeft als doel de gebruiker wegwijs te maken in een gemeente. Door een grote verscheidenheid aan informatiebronnen samen te brengen tot één, ontstaat een overzichtelijker geheel. De content is breed georiënteerd, zodat u gericht kunt online adverteren.


Waarom online adverteren werkt

Het eerste contactmoment tussen een potentiële klant en een bedrijf/organisatie vindt vaak online plaats. Het is dus belangrijk dat u online vindbaar bent. Door de hoeveelheid concurrentie is dit niet altijd even makkelijk. Met alleen een eigen website red je het vaak niet. Een goed linkbuilding netwerk in combinatie met zoekmachine vriendelijke webteksten zijn essentieel. Relevantie, duidelijk- en correctheid, uniek (geen gekopieerde tekst(en) van uw of andere websites) en actueel zijn hierbij belangrijke criteria.


Voordelen van online adverteren

Wist u dat internet één van de belangrijkste oriëntatiekanalen voor aankopen is, ook wanneer deze offline plaatsvinden?

  • Gemeentewijzer.nl maakt het mogelijk om uw doelgroep makkelijk te bereiken; lokaal, regionaal of landelijk.
  • Met uw persoonlijke beheerpagina kunt u uw teksten gemakkelijk aanpassen en optimaliseren.
  • U kunt direct overgaan tot interactie met uw doelgroep. Zo kunt u uw doelgroep bijvoorbeeld direct laten overgaan tot het doen van een aanvraag of zelfs een aankoop.

Online advertentiemogelijkheden

Onze media-adviseur bespreekt samen met u uw wensen en onze mogelijkheden, zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden. Gemeentewijzer heeft voor ieder budget een passend pakket om online te adverteren.


Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van online adverteren op Gemeentewijzer.nl en/of heeft u nog vragen? Voor het maken van een afspraak met één van onze media-adviseurs en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Vul hieronder uw gegevens in.


Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoon


Specificaties
  • Landelijke website
  • Brede informatievoorziening
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Weergave voor desktop, tablet en smartphone
  • Geschikt voor linkbuilding
  • Interactief
  • Samenwerking met landelijke partijen
Eigenschappen
Detailkaart
Online beschikbaar
Groot paneel
Klein paneel
Digitale kaart
Wandelroute
Register
Fietsknooppunten
Toeristische informatie
Extra informatie
Zoekfuntie
Vitruele Toer
[ eigenschappen kunnen
per project of gemeente verschillen ]