Recreatiewijzer

Is uw doelgroep de toerist en/of recreant? Door regionaal te adverteren op onze Recreatiewijzer staat u 24/7 in het middelpunt van de belangstelling bij uw doelgroep. Dit medium biedt toeristische informatie, tips en een fietsroute langs bezienswaardigheden. U vergroot hiermee uw bereik op druk bezochte locaties in een toeristisch gebied.


Voordelen regionaal adverteren Recreatiewijzer

De Recreatiewijzer is een uniek informatiebron voor de toerist en recreant, waarmee zij een echte ‘eyecatcher’ is op toeristische locaties. De highights van een toeristisch gebied zijn weergegeven in een handige overzichtskaart. Men vindt er de contactgegevens van interessante plekken, zoals bezienswaardigheden en horecagelegenheden. Tevens zijn er fietsknooppunten opgenomen, zodat er zelf een route samengesteld kan worden.

Welke voordelen heeft regionaal adverteren met de Recreatiewijzer nog meer?

  • Doordat de content is afgestemd op de toerist heeft de Recreatiewijzer een hoge attentiewaarde.
  • De Recreatiewijzer heeft een slim samengesteld netwerk. Denk hierbij aan hotels, restaurant, campings en bezienswaardigheden.
  • Door dit optimale netwerk heeft uw advertentie een hoge contactfrequentie, waardoor u verzekerd bent van continue exposure op een interessante locatie.

Kosten lokaal adverteren

Onze media-adviseur bespreekt samen met u uw wensen en onze mogelijkheden, zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden. Gemeentewijzer heeft voor ieder budget een passend pakket om regionaal te adverteren. Voor een vaste prijs is uw bedrijf en/of merk twee jaar lang zichtbaar op toeristische locaties. Ook landelijk en lokaal adverteren behoort tot onze mogelijkheden.

De Recreatiewijzer is een kunststof paneel en kleurstabiel door UV- en weersbestendigheid, waardoor het twee jaar duidelijk zichtbaar blijft. Door haar diverse formaten, betaalbaarheid, doelgerichtheid en looptijd zorgt deze vorm van buitenreclame voor een hoge ‘return on investment’.


Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Recreatiewijzer en/of heeft u nog vragen? Voor het maken van een afspraak met één van onze media-adviseurs en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Vul hieronder uw gegevens in.


Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoon


De recreatiewijzer is beschikbaar in Large, Small en Papier.
Large
Small
Papier

Recreatiewijzer Large

Kunststof paneel van minimaal 140 x 120 cm (bxh). Kleurstabiel door UV- en weersbestendigheid. De nadruk ligt op strategische locaties in het centrum en langs in- en uitvalswegen. Met haar impactvol formaat valt large nog meer op in het straatbeeld.

Large is beschikbaar in een vrijstaande standaard of wandframe.

Recreatiewijzer Small

Klein van formaat, minimaal 42 x 64 cm (bxh). Geplaatst op drukbezochte locaties, waarvan ruim 90% zich bevindt op binnenlocaties.

Small is een kunststof paneel welke kleurstabiel is door UV- en weersbestendigheid.

Recreatiewijzer Papier

Ons model papier is een eigenzinnige, uitvouwbare plattegrond, gedrukt op milieuvriendelijk papier in een handzaam formaat.

De recreatiewijzers worden aangeboden via vaste distributiepunten, zoals horecagelegenheden en/of de betreffende bezienswaardigheden die op de recreatiewijzer staat vermeld.

Papier is crossmediaal met onze website. Bezoekers vinden hier het gehele jaar actueel informatie over alle highlights, evenementen, tips en meer over de betreffende gemeente.

Specificaties
  • Toeristische informatievoorziening
  • Doelgroep: toeristen
  • Hoge contactfrequentie
  • Highlights
  • Crossmediaal met onze website
  • Model: Large, Small en Papier
Eigenschappen
Detailkaart
Online beschikbaar
Groot paneel
Klein paneel
Digitale kaart
Wandelroute
Register
Fietsknooppunten
Toeristische informatie
Extra informatie
Zoekfuntie
Vitruele Toer
[ eigenschappen kunnen
per project of gemeente verschillen ]