Stratenwijzer

Wilt u uw doelgroep regionaal bereiken? Kies er dan voor om regionaal te adverteren met het buitenreclame medium ‘Stratenwijzer’ van Gemeentewijzer. De Stratenwijzer is een vorm van “adverteren langs de weg”. Met een advertentie bereikt u uw doelgroep frequent in het straatbeeld op een opvallend formaat.


Voordelen van buitenreclame; Stratenwijzer

De Stratenwijzer is een handig hulpmiddel voor wie even de weg wil zoeken. Door de blijvende behoefte aan oriëntatie blijft een plattegrond deel uit maken van het hedendaagse straatbeeld. Het zijn gedetailleerde kaarten met een straatnamenregister, welke zich bevinden op publiek toegankelijke locaties. Hiermee bereikt u wekelijks honderden tot duizenden consumenten.

Bedrijfsreclame via de Stratenwijzer is een juiste keuze, want:

  • Ruim 90% van onze locaties zijn 24/7 toegankelijk. Hierdoor wordt een brede doelgroep bereikt en is optimale zichtbaarheid en gebruik gegarandeerd.
  • Ons netwerk heeft een optimale spreiding. De nadruk ligt op strategische locaties in o.a. winkelcentra, stadcentra en langs in- en uitvalswegen.
  • De afmeting is groot, veelal 140 x 120 cm, zodat u met adverteren langs de weg ook echt opvalt en men er bijna niet omheen kan.
  • Buitenreclame biedt de kans om een grotere naamsbekendheid te creëren van uw bedrijf en/of merk. En dat tegen relatief lage kosten.

Kosten regionaal adverteren

Onze media-adviseur bespreekt samen met u uw wensen en onze mogelijkheden. Wij kunnen u dan een passende offerte aanbieden. Niet alleen voor grote bedrijven met een ruim budget, maar ook kleine en middelgrote bedrijven kunnen, effectief en betaalbaar adverteren bij Gemeentewijzer. Ook landelijk adverteren behoort tot onze mogelijkheden.

De Stratenwijzer is een kunststof paneel en kleurstabiel door UV- en weersbestendigheid, waardoor het twee jaar duidelijk zichtbaar blijft. Door zijn formaat, betaalbaarheid, doelgerichtheid en looptijd zorgt deze outdoor reclame voor een hoge ‘return on investment’.


Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Stratenwijzers en/of heeft u nog vragen? Voor het maken van een afspraak met één van onze media-adviseurs en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Vul hieronder uw gegevens in.


Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoon


De stratenwijzer is beschikbaar in Large, Small en Papier.

Large
Small
Papier

Stratenwijzer Large

Kunststof paneel van minimaal 140 x 120 cm (bxh). Kleurstabiel door UV- en weersbestendigheid. De nadruk ligt op strategische locaties in het centrum en langs in- en uitvalswegen. Met haar impactvol formaat valt large nog meer op in het straatbeeld.

Large is beschikbaar in een vrijstaande standaard of wandframe.

Stratenwijzer Small

Klein van formaat, minimaal 42 x 64 cm (bxh). Geplaatst op drukbezochte locaties, waarvan ruim 90% zich bevindt op binnenlocaties.

Small is een kunststof paneel welke kleurstabiel is door UV- en weersbestendigheid.

Stratenwijzer Papier

Ons model papier is een eigenzinnige, uitvouwbare plattegrond, gedrukt op milieuvriendelijk papier in een handzaam formaat.

De stratenwijzers worden, over het algemeen, huis-aan-huis verspreid. Tevens worden de stratenwijzers via de cartografische handelsmaatschappij ‘Distriplan’ door heel Nederland verkocht aan wederverkopers (VVV’s, boekhandels, tankstations, grotere warenhuizen, etc.), particulieren en overheidsinstellingen.

Papier is crossmediaal met onze website. Bezoekers en inwoners van de betreffende gemeente kunnen hier het gehele jaar actuele informatie vinden over alle highlights, evenementen, tips en meer.
Specificaties
  • Informatievoorziening
  • Ruim 7.000 prominente outdoor locaties
  • Netwerk van ruim 200 gemeenten
  • Tweejaarlijkse update
  • Model: Large, Small en Papier
Eigenschappen
Detailkaart
Online beschikbaar
Groot paneel
Klein paneel
Digitale kaart
Wandelroute
Register
Fietsknooppunten
Toeristische informatie
Extra informatie
Zoekfuntie
Vitruele Toer
[ eigenschappen kunnen
per project of gemeente verschillen ]