Virtueel rondkijken

Virtuele tour laten maken

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw onderneming online te presenteren? Kies er dan voor om een virtuele tour te laten maken van uw onderneming! Dit is een interactieve tour gemaakt met 360 graden fotografie. Zo kunnen uw klanten virtueel bij u “rondkijken”, waar en wanneer zij dat willen. Voor het laten maken van een virtuele tour bent u bij Gemeentewijzer aan het juiste adres!


Gecertificeerde Google Fotograaf

Gemeentewijzer is een vertrouwde Google Fotograaf. Wij zijn officieel Google gecertificeerd bedrijfsfotograaf en hebben hiermee een licentie gekregen om Street View foto’s te maken voor ondernemers. Door te werken met 360 graden fotografie maken wij de virtuele rondleiding. De 360° foto’s plaatsen wij niet alleen op ons eigen platform, maar ook, volgens Google richtlijnen, op Google Streetview.


Voordelen van een Virtuele tour

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat online bezoekers van ondernemingen actief gebruik maken van de virtuele rondleiding. De virtuele tour gemaakt met 360 graden fotografie heeft aanzienlijk meer respons.


Maar wat betekent dit voor uw bedrijf of website?

  • De zichtbaarheid én vindbaarheid van uw bedrijf wordt vergroot
  • Door een interactieve 360-graden foto, vergroot u de kans dat online bezoekers ook daadwerkelijk voor uw product/dienst of uw onderneming kiezen
  • Hiermee verlaagt u de drempel voor mensen om eens binnen te wandelen, het geeft hen een vertrouwd gevoel
  • U hebt een stap voor op concurrenten die nog geen 360° foto hebben

Virtuele tour laten maken

Een virtuele tour laten maken doet u bij de Gemeentewijzer. Wek vertrouwen bij uw online bezoekers door ze vooraf een kijkje te laten nemen in uw organisatie. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het maken van Google foto’s en beschikken over de benodigde licenties en certificaten. Wanneer u kiest voor de Gemeentewijzer kunt u foto’s van zeer goede kwaliteit verwachten. Afgestemd op uw wensen en eisen maken wij met 360 graden fotografie een virtuele tour van uw bedrijf of organisatie. De gemaakte 360 graden foto’s worden volgens google richtlijnen onder andere op Google Street view geplaatst, zo verbetert u direct uw online zichtbaarheid én vindbaarheid!


Contact opnemen

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden en/of heeft u nog vragen? Voor het maken van een afspraak en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vul hieronder uw gegevens in.


Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoon
Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren. Deze worden niet aan derden verstrekt of gebruikt voor commerciële doeleinden.Specificaties
  • Google licentie
  • Vergroot online zichtbaarheid
  • Wekt vertrouwen