Evenement

Openlucht vlooienmarkt Duiven

Een grote vlooienmarkt in het Horsterpark, te Duiven vol met kramen en grondplaatsen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubeltjes, lampen, tweedehands kleding, boeken, prenten, platen, speelgoed en nog veel meer. Er is voor iedereen wat wils! Er is een theehuis aan het park aanwezig, ook zijn hier toiletten beschikbaar. Parkeren voor bezoekers is gratis. Adres: Horsterparklaan 4, 6922NR Duiven IN SAMENWERKING MET THEEHUIS (catering + terras)
lees meer
>

Tip!

Jongerensite Rijnwaarden

Deze website is speciaal voor jongeren uit de gemeente Rijnwaarden. Je kunt hier van alles vinden: een evenementen-agenda, een fotoboek, informatie over allerlei onderwerpen (wonen, sex, vrije tijd) en nog veel meer!
lees meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
lees meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Pannenkoekenhuis de Zon

Pannenkoekenhuis de Zon, gevestigd aan de Weemstraat 5 in Wehl, is een restaurant voor jong en oud. Wij beschikken over 160 zitplaatsen. Onderverdeeld in een restaurantgedeelte (voorzijde) voor gasten welke niet met kleine kinderen komen, de achterzijde van het restaurant is ingedeeld voor gezinnen mét kleine...
lees meer
>