Doen

Geen evenementen gevonden

Helaas, onze database bevat (nog) geen evenementen voor de gemeente Rijnwaarden. Organiseer jij een activiteit of evenement in de gemeente Rijnwaarden? Meld deze direct gratis aan voor extra publiciteit.
meer
>

Tip!

Liemers Vizier

Liemers Vizier houd je elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeenten Duiven, Montferland, Rijnwaarden en Zevenaar. Ook lees je hier de krant die wekelijks huis-aan-huis wordt verspreid.
meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Camp.&Recr.c. De Aerdtse Wacht

Camping & Recreatiecentrum De Aerdtse Wacht is een echte familiecamping! Al ruim 45 jaar is dit bedrijf in het bezit van onze familie. Nog steeds doen wij, Roger en Rian, het beheer samen met vader, zus en onze kinderen. Daardoor vindt u bij ons de warme en open sfeer van een gezinscamping.   De Aerdtse Wacht ligt in een landelijk gebied en wordt omringd door dijken en water.  De omgeving biedt uitstekende recreatiemogelijkheden, activiteiten, bezienswaardigheden en een ongerepte natuur. Blijft u graag dichtbij de camping dan kunt u wandelend of fietsend veel ontdekken. Wilt u wat verder weg, kijk dan eens naar Emmerich, Kleve, Arnhem, Zevenaar of Nijmegen. Op de camping vindt u veel informatiemateriaal. Maar u kunt ons ook om tips vragen. Wij vertellen graag welke leuke uitstapjes en dagtochten u kunt maken.
meer 
>