Evenement

Lente-Evenement

Op zondag 26 maart 2017 organiseert de ondernemersvereniging Beleef Rijn Waal voor de derde keer haar Lente-Evenement. Ditmaal is gekozen voor de bijzonder mooie locatie Hotel Restaurant Oortjeshekken in Ooij. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zal op het terras van het restaurant een gezellige markt te vinden zijn. Tijdens dit evenement zullen ondernemers uit de Gelderse Poort laten zien wat ze te bieden hebben op het gebied van recreatie en cultuurbeleving. De toegang is gratis. Bezoekers uit het hele gebied zijn welkom om te luisteren naar muziek, genieten van de mooie natuur in Ooij, mee te doen aan verschillende workshops en te genieten van heerlijk eten en drinken, vooral steekproducten. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Beleef Rijn Waal is een bijzondere vereniging en telt een kleine 40 leden. Dit zijn ondernemers uit het toerisme, variërend van campingeigenaar tot pontbaas, van B&B tot wandelcoach, van artiest tot broodjeszaak, allemaal wonend of werkend in de gemeenten rondom De Kop van Pannerden. De leden van Beleef Rijn Waal zorgen er voor dat De Gelderse Poort een steeds interessanter gebied wordt om te bezoeken.
lees meer
>

Tip!

Liemers Vizier

Liemers Vizier houd je elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeenten Duiven, Montferland, Rijnwaarden en Zevenaar. Ook lees je hier de krant die wekelijks huis-aan-huis wordt verspreid.
lees meer
>

Over de gemeente Rijnwaarden

Rijnwaarden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo'n 11.000 inwoners. De gemeente Rijnwaarden maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. De Rijn stroomt hier Nederland binnen. De lokale Oude Rijn is een rivierarm waar vroeger de hoofdstroom van de Rijn liep.Rijnwaarden is in 1985 gevormd uit de toenmalige gemeenten Herwen-en-Aerdt en Pannerden. De gemeente Rijnwaarden werkt op diverse terreinen nauw samen met de gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort. De gemeentegrenzen van Rijnwaarden worden begrensd door de Rijn, Oude Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Hierdoor heeft het grondgebied van Rijnwaarden ook wel de bijnaam Het Gelders Eiland.
lees meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

For u green

HOVENIER FOR U GREEN, DUIVEN"De kracht komt vanuit de wortels"Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt vakmanschap, passie en  liefde voor het vak.   Dat vindt u terug in alle facetten van ons werk:In tuinen met net even meer creativiteit op de tekentafel tot stand gekomen.In aanleg waarbij...
lees meer
>