Doen

Geen evenementen gevonden

Helaas, onze database bevat (nog) geen evenementen voor de gemeente Waddinxveen. Organiseer jij een activiteit of evenement in de gemeente Waddinxveen? Meld deze direct gratis aan voor extra publiciteit.

Tip!

Kinderboerderij Dierendal

Een dag vol dieren, natuur, rust en vermaak. Dat vind je in Kinderboerderij Dierendal! Bekijk hier alle dieren, loop door de tuin en doe mee met een van de activiteiten. Voor kinderen is het de ideale plek om zich uit te leven.
lees meer
>

Over de gemeente Waddinxveen

Waddinxveen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft ongeveer 25.000 inwoners. Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend vanwege de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe. De brug is gebouwd in 1935-1936 en is, samen met het brugwachtershuisje, een rijksmonument. Waddinxveen staat van oudsher bekend om de meubelfabrieken en stroopwafelbakkerijen die er nog steeds gevestigd zijn. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop. In de gemeente Waddinxveen bevindt zich de De Vergeten Plek. Het water staat er op 7.10 m onder NAP, dat is het laagste polderwaterpeil van Nederland.
lees meer
>

Actueel

<
>

De ondernemer

Tandartspraktijk De Boemerang B.V.

Tandartspraktijk de Boemerang. In onze moderne en volledig ingerichte tandartspraktijk in gezondheidscentrum de Boemerang in Waddinxveen, vindt u een professioneel en hecht team dat voor u klaar staat. In deze prettige omgeving bieden wij u kwalitatieve mondzorg. Jong en oud kan bij Tandartspraktijk...
lees meer
>